مجددا" سلام.
همه ي كارهايي رو گفتيد انجام دادم.از لطف همتون واقعا" ممنونم.
اما هنوزم مشكل وجود داره.اگه راه ديگه يي به ذهنتون مي رسه راهنمايي كنيد.
خواهش ميكنم كمك كنيد.
**دو پست شما یکی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
مجددا" سلام.
همه ي كارهايي رو گفتيد انجام دادم.از لطف همتون واقعا" ممنونم.
اما هنوزم مشكل وجود داره.اگه راه ديگه يي به ذهنتون مي رسه راهنمايي كنيد.
خواهش ميكنم كمك كنيد.
**دو پست شما یکی شد
دوست عزیز لطفا
چند تا چند تا پست ندید صبر کنید تا راه حل های مختلف براتون مطرح بشه !
یک لطفی بکنید اون فایلی که خطا میده رو کلا حذف کنید و دوباره فقط همون فایل رو از بسته مامبو سالم در لوکال آپلود کنید
بله شما درست مي فرماييد.من زياد پست يه جور دادم!
[quote author=مجید link=topic=15287.msg80285#msg80285 date=1216992046]
یک لطفی بکنید اون فایلی که خطا میده رو کلا حذف کنید و دوباره فقط همون فایل رو از بسته مامبو سالم در لوکال آپلود کنید
[/quote]
منظورتون كدوم فايل هست، core.classes.php يا index.php ؟
core.classes.php
دوست عزيز اينكار هم جواب نداد!
ديگه موندم چيكار كنم!
بررسی کنید ببنید مسیر tmp یا session هاتون قابل ویرایش هست
اگر نیست به مدیر سرور بگید براتون قابل ویرایش بکنه
headers already sent by
رو اینجا هم جستجو کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و تاپیک های با مشکل مشابه رو بررسی کنید اگر دید نشد و نتونستید که با راهنمایی های بالا به جوابی برسید
یاعلی
** دو پست یکی شد
[quote author=مجید link=topic=15287.msg80303#msg80303 date=1216995442]
بررسی کنید ببنید مسیر tmp یا session هاتون قابل ویرایش هست
اگر نیست به مدیر سرور بگید براتون قابل ویرایش بکنه
[/quote]
ببخشيد واقعا" تا حالا به اين مشكل برخورد نكرده بودم.اگه كمي آماتور سوال مي پرسم، به همين خاطره.در كل از بابت اين همه لطف سپاسگذارم.
دقيقا" متوجه منظورتون نشدم!
session رو از كجا پيدا كنم؟
مسير tmp رو از كجا پيدا كنم؟
[quote author=مجید link=topic=15287.msg80304#msg80304 date=1216995594]
headers already sent by
رو اینجا هم جستجو کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و تاپیک های با مشکل مشابه رو بررسی کنید اگر دید نشد و نتونستید که با راهنمایی های بالا به جوابی برسید
یاعلی
[/quote]
حالا لطفا اینکار رو بکنید اگر نشد و نتونستید خودتون به جواب برسید من براتون کامل توضیح میدم
می خوام خودتون پیدا کنید که هیچ وقت هم یادتون نره !
یاعلی
ممنونم.
به گفته شما عمل كردم، اما توي ليستي كه نتايج جستجو رو نمايش داد، فقط ارسالهايي بودند كه مشكل من رو داشتند و پاسخي يا راه حلي براي اين مشكل توي اون ليست نبود.اتفاقا" چندتا از كاربران هم مشكل عيني من رو داشتند اما متاسفانه پاسخي به مشكلشون داده نشده بود.
بنظر شما ميتونه از ماژول و يا كامپوننتي يا مامبوتي ... باشه؟
البته من اونهايي رو كه تازگي نصب كرده بودم از توي phpmyadmin پاك كردم. ولي خب بازم مشكل وجود داره.در جستجويي هم كه در اين رابطه داشتم اكثرا" راجع به Session ها صحبت ميكردند.من نميدونم مشكل كجاست.در هر صورت كماكان منتظر پيشنهاداتتون هستم.متشكرم.
** دو پست شما یکی شد
شما بدون هیچ موردی که بدونید به ساپورت هاستون بگید
که مسیر session هاست رو براتون قابل خودندن بکنه اگر قابل خودندن باشه که میگه هست اگر نباشه میگه نیست و میکنه و بعد ببنید مشکل حل میشه یا نه !