خوب اونجا كه گفتين رو من قبلا ديدم
ولي اون مربوط ميشد به طراحي قالب
اما
من ميخوام خودم طراحي كنم و فقط كار تبديل رو به شما واگذار كنم
منظور من از قيمت ، قيمت تبديل بود نه طراحي
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب اونجا كه گفتين رو من قبلا ديدم
ولي اون مربوط ميشد به طراحي قالب
اما
من ميخوام خودم طراحي كنم و فقط كار تبديل رو به شما واگذار كنم
منظور من از قيمت ، قيمت تبديل بود نه طراحي
ممنون
[quote author=نوری link=topic=1611.msg8677#msg8677 date=1153030626]
بله...تبدیل قالب html به php هزینه داره که پس از مشاهده قالب html برآورد هزینه میشه.
اگه هم خودتون بخواین CSS رو ویرایش کنید...از هزینه تبدیل قالب به مامبو کم میشه.
یا علی
[/quote]
قبل از اینکه اینو بنویسم بگم که به هیچ وجه نمیخوام نون کسی رو آجر کنم !
یکی از بهترین امکانات مامبو طراحی راحت قالبهای اون میباشد !
شما به راحتی میتونید قالب خودتون رو به صورت HTML طراحی کنید و با موقعیتها رو مشخص کنید و با یه سری دستورات ساده ! به مامبو بگید که ماژولها رو توی موقعیتهای شما لود کنه !
...
تیم mambosolutions هم یه کار بسیار جالب کرده که یه Extension برای Dreamweaver طراحی کرده که با نصب کردن اون روی Dreamweaver خودتون و بلد بودن یه کم HTML دیگه به راحتی یه قالب مامبو دارید ..
این چند تا لینک رو ببینید و اگه توضیحات بیشتری خواستید بگید که اگه بتونم کمکتون کنم !
اوپس لینکا رو یادم رفت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امیدوارم به دردتون بخوره !
شما میتونید برای خودتون هر چهقدر موقعیت که میخواهید ایجاد کنید !
یه سایت مامبویی پیدا کنید و آخر آدرسش اینو اضافه کنید index.php?tp=3 موقعیتهاش رو میبینید !
مثلا ً [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
:D:D:D:D:D:D:D:D
ممنون جاوید جان از توضیحاتت...
یکی از ویژه گی های مامبو که اون رو از سایر CMS ها متمایز میکنه طراحی راحت و ساده بودن ساختار اون هست و تیم مامبولرن برای سادگی راحت کاربران یک سری آموزش هم در همین ضمینه در سایت قرار داده تا کاربرانی که مایل به طراحی قالب اختصاصی برای خودشون هستن کمک بشن.
و این بخش از انجمن هم مثل بقیه بخش ها برای رفع اشکال دوستان هست !!!!
[quote author=نوری link=topic=1611.msg8708#msg8708 date=1153039048]
ممنون جاوید جان از توضیحاتت...
یکی از ویژه گی های مامبو که اون رو از سایر CMS ها متمایز میکنه طراحی راحت و ساده بودن ساختار اون هست و تیم مامبولرن برای سادگی راحت کاربران یک سری آموزش هم در همین ضمینه در سایت قرار داده تا کاربرانی که مایل به طراحی قالب اختصاصی برای خودشون هستن کمک بشن.
و این بخش از انجمن هم مثل بقیه بخش ها برای رفع اشکال دوستان هست !!!!
[/quote]
در این شکی نیست !
من خودم ( اون اوایل !) چیدمان صفحات رو از همینجا یاد گرفتم ...
و بابت همین ازتون ممنونم !
نقل قول:
دوست گرامی!
ساخت قالب کار چندان مشکلی نیست. خصوصا اگر شما طراح وب باشید.
شما میتونید هر قالبی رو که دوست دارید تهیه کنید (HTML) بعد اون رو برای ما بفرستید و ما اون رو به قالب مامبو تبدیل میکنیم.
سلام دوست عزيز javid
خيلي ممنون از توضيحاتي كه ارائه كردين
به نظر من و شايد خيلي از كاربران ديگه بحث قالب مامبو مهمترين گزينه براي مامبو هست
شايد توضيحاتي كه دوستان ما در اعضاي مامبو راجع به طراحي قالب به ما دادن خيلي سطحي باشه و حتي طراحان حرفه اي رو هم گيج كنه
من اولين باري هست كه راجع به اين سورس مامبو در مورد dream weaver ميشنوم
و حتي نمي دونم اين سورس رو بايد از كجا دانلود كنم يا بخرم
من آشنايي بسيار زيادي با Dream Wavear دارم و اگه مي دونستم همچين برنامه اي وجود داره اينقدر گمراه نمي شدم
حالا خواهشمندم توضيح دهيد اين سورس دريم ويور رو از كجا بايد بگيرم...
و از اعضاي مامبو هم خواهشمندم توضيحات بيشتري در مورد طراحي قالب براي كاربران خود ارائه دهد
موفق باشيد
سعادتمند
دوست عزیز...
اکستنشن زیر برای Dreamweaver تهیه شده و شما روئ در قرار دهی کدهای اصلی و موقعیت ماژول های مامبو در قالب PHP کمک میکنه.
و در مورد آموزش هم بگم که اگه شما به HTML تسلط کافی داشته باشید میتونید با مطالعه آموزش طراحی قالب در بخش آموزش ها به راحتی قالب خودتون رو طراحی کنید.