حقا قالبتون در عين سادگي زيبا نيز هست.
انشالله شاهد قالب هاي زيباتري از شما باشيم....
نمایش نسخه قابل چاپ
حقا قالبتون در عين سادگي زيبا نيز هست.
انشالله شاهد قالب هاي زيباتري از شما باشيم....
سلام
خواهش می کنم.
ان شاء الله که مورد پسند همه باشه
یا علی
محمدرضا جان ايول. بالاخره يك قالب دادي تو انجمن كه نشه بهش گير داد. الان قالب رو گذاشتم توي لوكال دارم ازش استفاده ميكنم!
موفق و پيروز باشيد.
سلام
مرد مؤمن آخه اون قالب ها رو که من نساخته بودم ،
من فقط فارسی کردم
ولی بعد اینکه شما ها گیر دادین کلی تغییر توش دادم و درستش کردم
آخرش هم به لطف آقا سعید تاپیک بسته شد!
یا علی
در ضمن اگه شما به قالب گیر ندین خودم بهش گیر میدم تا اگه احیاناً ایرادی هم بود برطرف بشه!
یا علی
حالا چرا خشانت. من كه چيزي نگفتم. حرف گذشته رو پيش نكش. گذشته ها گذشته نخور غم گذشته!
قالب بعدي كي مياد. ما منتظريم.
موفق و پيروز باشيد.
سلام
ان شاءالله پس فردا
یا علی
آقاي DesinX
بهتر هست كه كه سعي كنيد احترام خودتون رو حفظ كنيد و به ديگران هم احترام بگذاريد و مسائل و خصومت شخصي تون رو در انجمن بروز نديد تا تاپيك شما بسته نشه
به تذكرات مديران هم با "دقت" بيشتري توجه كنيد ، تا تذكر نگيريد
در مورد قالب ها هم كسي به شما گير نداده، بلكه وقت گذاشتيم و كار شما رو بررسي كرديم و اشكالات رو به شما معرفي كرديم تا رفع كنيد
اين روال هم در مورد بقيه دوستان هم صادق بوده نه شما تنها و انجمن هم اصولا براي همين هست
تيم مامبولرن نماينده رسمي بنياد مامبو هست و نمي تونه بدون بررسي يك فايل ويروسي رو رسما منتشر كنه
بنابراين سعي كنيد مجددا مشكلات شخصي تون رو در انجمن مطرح نكنيد
براتون آرزوي موفقيت مي كنم
آقايون لطفاً شروع نكنيد. ديگه بياييد با همديگه دوست باشيد. گفتگوي تمدنها و از اين حرفا .... .
بياييد كينه ها را ار دل پاك كنيم. همديگرو بماچين تا همه ببينن مشكلي نيست! من كه اسمم رومه (مهربونم)
موفق و پيروز باشيد.
سلام
قالب رو یه بازبینی کردم یه تغییراتی توش دادم که زیاد هم به چشم نمی یاد
ولی خوب ایجوری بهتره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی