وقتي مثلا مي خواهم عكسي بگذاريم و در اديتور روي قسمت عكس كليك مي كنم مستطيلي به شكل پنجره باز مي شود و سفيد است!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتي مثلا مي خواهم عكسي بگذاريم و در اديتور روي قسمت عكس كليك مي كنم مستطيلي به شكل پنجره باز مي شود و سفيد است!!!
جهت توضيح خواستم بگم كه در لوكال تست كردم، مشكل وجود ندارد!
سلام.به عنوان مقدمه بگم كه براي رفع اين مشكل معمولا بايد شما دقيقا همون آدرسي را كه در قسمت تنظيمات كلي براي سايتتون وارد كرديد، در نوار آدرس مرورگرتون هم وارد كنيد (از نظر با www يا بدون www) و به ادمين لاگين كنيد.راه دوم اينكه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راه ديگر اينكه مامبوت اديتور را پاك كنيد و دوباره نصب كنيد.نقل قول:
سلام
فایل های ادیتور رو یه بار دیگه بریز
اگر حل نشد، ببین تو شاخه ی ادیتور اگر htaccess داری پاکش کن ببین درست میشه؟
یا علی علیه السلام
اين هم جستجويي در اين رابطه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن هر كدام از اين كارها را كه انجام داديد يه بار ديگه به ادمين لاگين كنيد.
اميدوارم مشكلتون حل بشه انشاءالله.
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــلي
سلام
علي كاظم زاده خيلي ممنون... ;)
روزه و نمازتون قبول حق تعالي
مشكل از وجود htaccess. آن هم زماني كه سايت مامبو مطلبي با عنوان "مشکل امنیتی در ادیتور"
در سايتش گذاشته بود و من اين فايل را ايجاد كرده بودم و نمي دانستم كه بايد حذفش كنم. بازم ممنون...
يا علـــــــــــــــي
سلام. خواهش مي كنم. :)
متقابلا طاعات و عبادات شما و همه ي دوستان قبول باشه و التماس دعا دارم. ::)
از اين كه مشكل هم حل شده خيلي خوشحالم.
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
برای تنظیم htaccess می تونید از این سایت استفاده کنید