پاسخ : پیغام غلط در انتشار مطلب توسط مدیر سایت!!!
سلام.خوبید؟
مطمئنید که فقط همون متن را عوض کردید؟تغییری در تب های هدرفایل ها و یادداشت ها ندادید؟
برای عملکرد صحیح شما باید بعد از ذخیره حتما دکمه ی بروز رسانی را هم بزنید!
پرمیشن فایل های language چطوریه؟
در ضمن بارها و بارها توسط افراد مختلف تغییرات درون مدیریت ترجمه ها بدون هیچ مشکلی اعمال شده.پس حتما مشکل عمومی و از تغییر ترجمه نیست.
در نهایت هم اگر مشکل حل نشد ، انشاءالله با اوررایت کردن فایل های زبان به حالت اولش برمی گرده ؛ بنابراین اصلا جای نگرانی نیست. اما فعلا باید مشکل پیدا بشه.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــلی
جناب کاظم زاده
سلام، کلا فولدر language را اوررایت کردم. پس از اوررایت نام منوها درست شد(مدیریت ترجمه) ولی همچنان مشکل عدم ذخیره مطلب و خطای بالا وجود دارد.به نظر جنابعالی اشتباه و خرابکاری کجاست و چگونه اصلاح بکنم؟ :(
جناب کاظم زاده
با سلام، با کمال شرمندگی اصلا مشکل مربوط به فایل های زبان نبود من همزمان قالب را دستکاری کرده بودم که متوجه نشده بودم و پس از دقت مشکل را در قالب پیدا کردم لذا از شما تشکر کرده و در عین حال پوزش میطلبم.
پیروز و مستدام باشید.
سلام. خواهش می کنم.
پس بالاخره اون متن تغییر کرد یا نه؟ و اینکه بعضی ترجمه ها در قسمت مدیریت تغیییر کرده بود به نظر میاد از فایل های زبان بود یا اون ها هم از قالب بودند؟!
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــلی
جناب کاظم زاده
سلام ، ترجمه ها که تغییر نکردند یعنی تغییرات ذخیره نمی شوند ولی مشکلی که الان برای من مهم است و حل نگردیده پیغام خطا در هنگام ارسال مطلب است که حسابی گیج شدم و نمیدانم چه کار کنم. این تاپیک را هم ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نطرتان مشکل چیست ؟از راهنمایی شما سپاسگزارم