سلام
نمیدونم کدوم یکی از اعضا به شما گفته ولی هر کسی این حرفو زده قطعا نشون داده بار علمی خیلی کمی داره ! لطفا به من بگید تا بیشتر باهاش آشنا بشم .
هر کامپوننتی که روی مامبو انگلیسی نصب بشه 100% روی نسخه فارسی هم نصب میشه .
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
نمیدونم کدوم یکی از اعضا به شما گفته ولی هر کسی این حرفو زده قطعا نشون داده بار علمی خیلی کمی داره ! لطفا به من بگید تا بیشتر باهاش آشنا بشم .
هر کامپوننتی که روی مامبو انگلیسی نصب بشه 100% روی نسخه فارسی هم نصب میشه .
یا علی
با سلام خدمت آقای فیروزمندان
واقعیت در مورد نصب کامپوننت ها اینه کسی نگفته بلکه آزمایش خودمه بر روی لوکال که روی انگلیسی نصب شدن ولی ...
شاید بخاطر اینه که خود کامپوننت ها انگلیسین با هسته انگلیسی سازگارترند شایدم نه به هر حال شما استادید
در مورد پیشنهاد استفاده از نسخه انگلیسی هم :
از طریق جستجو و خواندن تایپیک ها در جوملا یا مامبو بود که به این نظر رسیدم و خوندم ;)
با سلام دوباره:
آقای فیروزمندان به لینک زیر مراجعه کنید تا علت تصمیم بنده را بدانید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
شاید این صحبت ها در مورد جوملا که به درستی فارسی سازی نشده و با فارسی کردن مشکلات زیادی در اون به وجود اومده درست باشه .
اما دوستانی که از مامبو استفاده میکنند میدونند نسخه های فارسی همیشه حتی از نسخه انگلیسی کاملتر بوده و هست .
در مورد نصب کامپوننت : برای فارسی سازی مامبو قسمتهایی که مربوط به نصب و یا سازگاری است به هیچ عنوان تغییری نکرده . مشکل شما باید جای دیگه باشه چون این صحبت منطقی به نظر نمیرسه .
یا علی
سايت براي من باز نشد
به هر حال
ببينيد در مورد ساير سايت ها همه حق دارند نظر خودشون رو بيان كنند
ولي اينجا شما با نماينده رسمي بنياد مامبو طرف هستيد و مرجع رسمي مامبو در ايران
در مورد اين پست هم جوابش در خلال پست هاي بالا داده شده
اما دوباره يادآوري مي كنم
در هسته مامبو هيچ تغيير ساختاري داده نشده كه موجب ناسازگاري بشه
اين ترجمه 100% استاندارد و مثل يك زبان براي مامبو هست كه به تاييد رسمي بنياد جهاني مامبو هم رسيده و در خود مامبو انگليسي هم موقع نصب زبان فارسي وجود داره
شما هم اگر واقعا مشكلي داشتيد به خاطر فارسي بودن مامبو نيست بلكه شايد به خاطر تعارض، تداخل يا ناسازگاري با ساير addon ها بوده
اگر اين طور هست، به ارسال قبلي من توجه كنيد و به اون عمل كنيد
توي اون تاپيك نشانه اي از ضعف در مامبو نديدم! همش در رابطه با جوملا صحبت شده!
جوملا از مامبو مجزاست. سايت پشتيباني هم كاملاً متفاوت هست! نگفتيد اون دوستاني كه به شما پيشنهاد كرده بودند اينكار را بكنيد كجان؟ منظورتون همين دوستان بود؟!
اميدوارم با نصب نسخه فارسي و استفاده از اكستنشن هاي مرتبط با مامبو كار شما راه بيوفته و بتونيد يكي از كاربران قدرتمند مامبو بشيد.
بدون هيچ تأملي نسخه فارسي مامبو رو دانلود كنيد و نصب كنيد. هر مشكلي هم كه براتون پيش اومد بپرسيد. در اين انجمن تا جايي كه امكانش باشه براتون توضيح داده ميشه تا مشكلتون براحتي حل بشه.
موفق و پيروز باشيد.