پاسخ : با تولید کننده های اسپَم مبارزه کنید !
سلام
به عنوان مثال خود مامبو ، مامبوتی برای این کار داره که ایمیل رو به صورت کد جاوا اسکریپ کد میکنه و اسپمر ها نمیتونن اون ایمیل رو ایندکس کنند
و یا به صورت ساده تر همین که ایمیل رو شما به صورت غیر معمول بنویسید مثلا info at mambolearn [ dot ] com
یا ...
یا علی
ممنون
ولي منظورم براي استفاده توي انجمن بود كه كاربران ساده ميان و ايميلشون رو مينويسن.
اونجا بايد چيكار كنيم تا كاربرانمون آزار نبينه. همه كه اطلاع ندارن بايد اينجوري بنويسن.
ما طراحان بايد چيكار كنيم تا كاربرمون در امنيت كامل ايميلش رو بنويسه. البته شايد اسكريپتي هم باشه كه بتونه هر متن ايميلي رو به صورت user(@)yoursite(dot)com در بياره . اگه موجود هست ميشه لطف كنيد؟
من قبلاً گشتم ولي چيز به درد بخوري گير نياووردم.
متشكر.
[quote author=فیروزمندان link=topic=15974.msg84115#msg84115 date=1219773522]
سلام
به عنوان مثال خود مامبو ، مامبوتی برای این کار داره که ایمیل رو به صورت کد جاوا اسکریپ کد میکنه و اسپمر ها نمیتونن اون ایمیل رو ایندکس کنند
و یا به صورت ساده تر همین که ایمیل رو شما به صورت غیر معمول بنویسید مثلا info at mambolearn [ dot ] com
یا ...
یا علی
[/quote]
سلام. خوبید؟
همون مامبوت Email Cloaking را می گید؟خوب این که فعاله و دو تا پارامتر داره که روی هرکدوم تنظیم می کنم بازهم آدرس ایمیل را به همون صورت توی متن می نویسه و لینکش هم mailto:email@server.com هست. جاوا اسکریپت هم فعاله ولی نمیدونم چرا اینطوریه؟ اصلا باید به چه شکلی دربیاد وقتی محافظت میشه؟
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــــلی
سلام
سرس همون صفحه رو هم چک کنید. درسته که ایمیل رو به صورت صحیح میبینید اما به سرس صفحه توجه کنید
یاعلی
سلام
مکن همین الان چندجا رو دیدم .
چند راهی دیگه هم بود ، اما برای در امان ماندن ایمیل کاربران نه !
مثلا ایمیل رو به صورت user(@)yoursite(dot)com
و یا مشخصات رو به صورت عکس توی سایت بزارید.
بازهم فکر نمی کنم این سایت غرض شخصی باشه ! حتما یک چیزی هست که !!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینارو ببینید .
[quote author=persiansmf link=topic=15974.msg84120#msg84120 date=1219775336]
مکن همین الان چندجا رو دیدم .
چند راهی دیگه هم بود ، اما برای در امان ماندن ایمیل کاربران نه !
مثلا ایمیل رو به صورت user(@)yoursite(dot)com
و یا مشخصات رو به صورت عکس توی سایت بزارید.
بازهم فکر نمی کنم این سایت غرض شخصی باشه ! حتما یک چیزی هست که !!!!
[/quote]
درسته
اما كاربري كه اومده و يكبار ميخواد يك سوال بپرسه و از طرف ديگه ميخواد ايميلش رو بنويسه و آشنايي زيادي هم نداره و نميدونه كه اگه ايميل رو ساده بنويسه چي ميشه. چطوري ميشه مفهوم بشه براش كه اينكارو نكنه يا حداقل بصورت اتوماتيك اخطار بده و يا درستش كنه و شكل ديگه اي بنويسه؟
شايدم راهي نباشه ولي اگه باشه چيييي ميشششه!
در ضمن در اينرابطه كه آقا محسن عرض كردن. حرفش برا ما سند هست. اگه بگه اوكي ما هم قبول ميكنيم! بالاخره بيشتر از ما اطلاع بايد داشته باشه!
اين دوتا لينك هم مطالعه ميكنم- ممنون
آره خب
حرف اقا محسن برای همه سنده .
اما من جا خوردم ! که چند ماه دارم صفا می کنم ، که دیگه خیالم از بابت ایمیل های تبلیغاتی راحته ! اما اینم داره تو رد از آب در میاد ! :(
[quote author=فیروزمندان link=topic=15974.msg84119#msg84119 date=1219775090]
سلام
سرس همون صفحه رو هم چک کنید. درسته که ایمیل رو به صورت صحیح میبینید اما به سرس صفحه توجه کنید
یاعلی
[/quote]
سلام. خوبید؟ :) بله درسته :
کد:
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
<!--
var prefix = '&#109;a' + 'i&#108;' + '&#116;o';
var path = 'hr' + 'ef' + '=';
var addy54542 = '&#97;t&#111;&#111;fy' + '&#64;' + 'gm&#97;&#105;l' + '&#46;' + 'c&#111;m';
document.write( '<a ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy54542 + '\'>' );
document.write( addy54542 );
document.write( '<\/a>' );
//-->
</script>
اما روبات ها همیشه سرس را چک می کنند؟ نمیان مثلا مثل یه کاربر عادی توی نمای عادی صفحه دنبال لینک بگردن و فقط خود نوشته ی لینکی را کپی کنند که به شکل ایمیل هست؟
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلی
سلام. اینم هم یه سایتی که آدرس ایمیل شما را به عکس تبدیل می کنه که بدربخوره. ;)فقط اگه خودش از آدرستون سوء استفاده نکنه ::):
کد:
http://services.nexodyne.com/email/index.php
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلی