من ایران نیستم
باهاشون هم صحبت کردم مشکلی برای سایت های فارسی زبان نبود
ممنون از توجهتون
نمایش نسخه قابل چاپ
من ایران نیستم
باهاشون هم صحبت کردم مشکلی برای سایت های فارسی زبان نبود
ممنون از توجهتون
ببخشید این بخش رو خوتون ویژه نوشتید یا با کامپوننت های عمومی هم میشه درستش کرد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا چیزیه که تو ذهن من بود
سلام. بخش دانلود مامبوللرن با کامپوننت sobi2 درست شده. سایت سازنده : sigsiu.net
می تونید دانلودش کنید. رایگان هست.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
سلام
انشا ا.. موفق باشی
این ما ژول اوقات شرعی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم یک ماژول که سوره های قرآن به صورت رندم به عربی و انگلیسی نمایش می ده و به صورت صوتی هم پخش می کنه
نسخه نمایشی:
famousmuslims.muslimonline.org/index.php/component/option,com_quran
لینک دانلود
/muslimonline.org/forum/downloads.html&cmd=viewcat&cat_id=1
البته یک مقدار با فارسی مشکل داره باید سازگار بشه
یعنی حروف عربی خوب نمایش نمی ده برای استفاده از این ماژول هم باید یک دیتابیس ایجاد کنید تا سوره ها داخلش قرار بگیرند
شاید به درد بخوره
یا حق
این هم یادم رفت بگم برای بخش دانلود حتما از SOBI استفاده کنید چون بقیه کامپوننت به درد نمی خوره به مشکل بر می خورید
البته انگلیسی یکی از کاربرا فارسی کرده بود ولی خاطرم نیست کی بود
من خودم نسخه فارسی این کامپوننت دارم (البته 60درصد فارسی) اگر خواستید در اختیارتون قرار می دم
SOBI رو نصب کردم ، ولی الان نمی دونم چطور باید بیارمش تو صفحه اول
راستی آدرس این سایت quransama.com هستش؟
یک منو بسازید به نام mainmenu بعد sobi2 داخل اون قرار بدید
بله آدرسش همینه (چطور پیدا کردید؟)
هر کاری کردم نشد
جایی تنظیمات دیگه نداره؟
سلام. خوب اگر مي خواهيد مانند سايت مامبو ديگ صفحه ي اول سايتون با كامژوننت سوبي باشه كه مي تونيد طبق فرموده ي دوست خوبم آقا مجيد :[quote author=majid-66 link=topic=16052.msg84952#msg84952 date=1220275992]
یک منو بسازید به نام mainmenu بعد sobi2 داخل اون قرار بدید
[/quote]
يعني از بخش مديريت مامبو بريد به منو > مديريت منوها > جديد > منويي با نام mainmenu بسازيد.
اكنون از بخش مديريت مامبو بريد به منو > مديريت منوها > mainmenu > جديد > كامپوننت > انتخاب كامپوننت SOBI > ذخيره.
اگر هم مي خواهيد مثلا بخش دانلود به صورت لينكي در يكي از منوها باشد و با كليك روي آن به بخش دانلود سايت بروند و صفحه ي اول سايت مثل سايت هاي معمولي باشد مي توانيد مراحل زير را طي كنيد :
بخش مديريت مامبو > منو > مديريت منوها > انتخاب يكي از منوهاي موجود > جديد > كامپوننت > انتخاب كامپوننت SOBI > ذخيره.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلي