چندتا فرم سازی که برای جوملا هست و می تونیم روش کار کنیم :
RSform
ChronoForms
BreezingForms
ArtForms
Joomla Forms
Fabrik
CK Forms
نمایش نسخه قابل چاپ
چندتا فرم سازی که برای جوملا هست و می تونیم روش کار کنیم :
RSform
ChronoForms
BreezingForms
ArtForms
Joomla Forms
Fabrik
CK Forms
آقا سلام
من خیلی به این کامبوننت نیاز دارم
چرا کسی از مدیرا نظر نمیدن؟
اگه فارسی هم نباشه مهم نیست فقط بگید کدوم فرم ساز برای 4.5.6 مناسبه
دوست عزیز فعلا فیسل فرم سازگار هست...
سلام
میشه لینک دانلود و آموزش اونو بزارید
منم خیلی به اونا نیاز دارم
البته اینطور که دوستان اشاره کرده اند ظاهرا یه مشکلاتی هم داره ...
کاش یه عده جوونمرد این مشکل رو حل کنند
یا علی
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16083.msg85073#msg85073 date=1220306552]
بهتره بزاريم اين پيشنهاد رو مديران بدن. نكنه اصلاً كلاً با اينكار مخالف باشن! آخه عجيبه كه تا الان خبري ازشون نشده.
نميدونم چه سياستي خواهند داشت. اما ميدونم كه بهترين كسي كه ميتونه يك كامپوننته خوب معرفي كنه خوده آقا محسن هست و يا آقا نويد و مجيد جان گل گلاب.
پس بهتره منتظر بمانيم. از نظر من در صورت عدم شركت مديران در اين تاپيك. بهتره كه اينكار رو انجام نديم.
موفق و پيروز باشيد.
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو فرومش هم اموزشهای لازم رو هم گذاشته ولی زبون اصلی...
ممنون دوستان. امیدوارم برای راه اندازی کار من هم کافی باشه.
میخوام یه فرم سفارش محصول بسازم. امیدوارم به مشکلی برنخورم!!! فعلا که چند روزیه هر چی نصب کردم مشکل داشته. اینم امتحان میکنم.
ممنون بر و بکس
سلام. شما از جستجوی خود سایت استفاده کنید ( نه جستجوگر گوگل) نباید مشکلی باشه ;)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
با تشکر از زحمات بی شائبه تمامی دوستان
من هم به این کامپوننت نیاز مبرم دارم.
اما کاش آموزش کار کردن با فاسیل هم رو داشته باشم (فارسی). کسی میتونه تو این زمینه به من کمک کنه.؟ :-\
سلام. در حال حاضر فکر نمی کنم آموزش جامعی تهیه شده باشه اما در مورد چگونگی کار با این کامپوننت در انجمن بارها بحث شده. شما خودتون شروع کنید به کار کردن هر جا به مشکلی برخوردید ابتدا در انجمن جستجو کنید که احتمال داره مطرح شده باشه، اگر به جایی نرسیدید سوالتون را در تاپیک جدیدی مطرح کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی