جالبه فقط تو فایر فاکس نشون نمی ده تو ie نشون می ده
نمایش نسخه قابل چاپ
جالبه فقط تو فایر فاکس نشون نمی ده تو ie نشون می ده
سلام. كد زير را :
به اين كدکد:<?php mosShowHead(); ?>
تغيير بديد ببينيد چطور ميشه؟ تغييراتي كه تا حالا اعمال كرديد را هم تغيير نديد.کد:<?php mosShowHead('','base'); ?>
يـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلي
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16232.msg85867#msg85867 date=1220797655]
سلام. كد زير را :
به اين كدکد:<?php mosShowHead(); ?>
تغيير بديد ببينيد چطور ميشه؟ تغييراتي كه تا حالا اعمال كرديد را هم تغيير نديد.کد:<?php mosShowHead('','base'); ?>
[/quote]
سلام آقای کاظم زاده
این کد رو قبلا بخاطر سف نکردن اعمال کرده بودم ولی یادم رفته بود که جایگزین <?php mosShowHead(); ?> کنم و در همان فایل ایندکس پیست کرده بودم
با این حال الان درستش کردم و درس شد
از شما آقای کاظم زاده و آقا مجید بخاطر یاد آوری این موضوع مچکرم
اگر مشکل دیگه ای در سایت می بینید ممنون می شم یادآوری بفرمائید
با تشکر
من قبلا از قالب پیش فرض مامبو استفاده میکردم و بعد از تغییر به یک قالب جدید مشکل جدیدی برایم ایجاد شده است. قالب قبلی با تغییر htaccess. مشکلی نداشت.
من وقتی داخل متنهای سایت میشوم، عکسهایی که توی پوشه image خود مامبو هاست شده باز نمیشه و لی وقتی توی (index (home اصلی هستم هیچ مشکلی نیست.
من تنظیمات ویرایشگر رو انجام دادم و url مطلق خیر هستش.
داخل قالب هم <"BASE HREF="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در بخش هدر نوشته شده.
<?php mosShowHead('','base'); ?> رو هم ویرایش کردم.
به نظر خودم ایراد از تنظیمات هاست و مامبو نیست، ولی مشکل قالب جدید هم باید با این تغییرات حل میشد که نشده است.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ماژول هایی که در سمت راست سایتت فرار دادی در فایل css یک کلاس تعریف کن و به آن ها سر کلیشه بده فکر می کنم تا حد زیادی به زیبا شدن سایتت کمک می کنه
سلام دوستان
آيا روشن كردن بهينه سازي مامبو اين قدر كارامده كه چند روزه يه سايت مثل اين سايت دوستمون رنك 2 ميگيره ؟
سلام
بله خوب طبیعتاً تأثیر داره!
یا حق