پاسخ : عدم نمایش صفحات در نقشه سایت xmap
نقل قول:
خير!
كامپوننت Xmap نسخه توسعه داده joomap هست
سلام
نمیدونم xmap نسخه توسعه داده شده joomap هست یا نه ولی xmap مشکل داره. همونطور که تو سایت هم یه سری از دوستان گفتن گوگل ازش ایراد میگیره. البته من که هر کاریش کردم حتی مطالب سایتم رو هم نشون نداد. ولی خروجی xml توی joomap مطابق چیزی هست که گوگل می خواد و حداقل از این نظر مشکلی نداره. (البته نا گفته نمونه که تگ priority اون باید مقدارش برابر 0.5 قرار داده بشه و به همین خاطر یه warnning گوگل میده)
من جديد ترين نسخه اون رو روي جوملا نصب كردم و هيچ مشكلي در هيچ قسمتي نديدم
براي مامبو هم در ارسال هاي قبل توصيه كردم و درخواست تست كردم تا درصورتي كه مشكلي با مامبو داشته باشه اطلاع بدن اما تا الان موردي گزارش نشده
ضمنا priority هم درست ست شده و گوگل ايرادي نگرفته
شما با كدوم نسخه xmap مشكل داشتيد؟
سلام. من از نسخه ي 1.0.4 كه استفاده مي كردم ارور مي داد توي گوگل :
نقل قول:
Unsupported file format
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit.
يـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــلي
زماني بود كه خود گوگل هم ارور مشكل داشت
آخرين نسخه اون هم 1.2 هست كه 44 روز از انتشارش گذشته
در اين نسخه مواردي كه اشاره شده رفع شدن
ضمنا xmap نسبت به joomap مزايايي داره كه براي سايت هاي بزرگ كاربرد زيادي دارند
+ امكان تعريف بيشتر از يك نقشه با تنظيمات مجزا براي هر كدوم كه خصوصا براي اون دسته سايت هايي كاربرد داره كه ممكنه حجم نقشه اونها از 2 مگابايت بيشتر بشه
+ امكان كش كه براي سايت هايي كه بازديد بالا دارن فوق العاده موثر هست
منم نسخه 1.0.4 رو نصب کرده بودم ولی اصلا کار نمی کرد.
یعنی هیچی رو نشون نمیداد.
در پست قبلیم منظورم از priority توی joomap بود که باید ادیت بشه.
میشه لینک نسخه 1.2 xmap رو بدین تا تست کنم؟
از آدرس زير مي تونيد دريافت كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما من اينو فقط روي جوملا تست كردم
با مامبو تست كنيد، همين جا هم لطف كنيد خبرشو بذاريد تا من و بقيه هم از وضعيت سازگريش با مامبو مطلع شيم
سلام.من نسخه ي 1.2 را تستيدم اصلا سازگار نبود. :o داشت مي تركيد از ارور ;D حالا نسخه ي 1.1 براي جوملا 1.5 هم كه سازكار نبود.تا اينجاش را مي شد حدس زد چون اين دوتا مال جوملا 1.5 كه از نظر ساختار خيلي با مامبو فرق داره. ولي يه نسخه ي 1.1 همينوطري هم داشت كه من نصب كردم نصب شد مثل اينكه ولي فعلا هنوز نتونستم تستش كنم و برم توي مديريتش و و لينكش را به گوگل بدم و ... .
بنابراين كسي خواست زحمت بكشه همون نسخه ي 1.1 ساده ( نه براي جوملا 1.5) را تست كنه.
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلي
عجيبه
اينجا باز اعلام كردند كه حرف نداره!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. چي بگم والا. به قول شما عجيبه. من نسخه ي 1.1 همينطوري (يعني اون كه براي جوملا 1.5 نبود) را هم تست كردم، براي من كه توي مديريتش چيزي نيومد يعني صفحه ي مديريت با منو اومد ولي قسمت contentي كه بايد مربوط به كامپوننت باشه نيومد و سفيد اومد.
در مورد دوستمون هم گمان كنم ايشون از همون نسخه ي 1.0.4 استفاده كردند. من هم براي استفاده از اين نسخه در خود مامبو مشكلي نداشتم و به ظاهر همه چيز خوب بود ولي موقع معرفي لينكش به گوگل اين مشكل را داشت. حالا اگر دوستمون لينك 1.0.4 را هم توانسته اند به گوگل بدون مشكل معرفي كنند اعلام كنند.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
سلام
من از xmap استفاده كردم و مشكلي نداشت. البته joomap هم استفاده كردم و اونم مشكلي نداشت و البته توي 462.
البته فكر ميكنم كه از يكي از سايتهاي مربوط به مامبو گرفتم و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فكر كنم بودش كه به همينجايي كه سعيد گفتش منتقل ميكنه. حالا نميدونم شايد نسخه الانش با مامبو كار نميكنه!
موفق و مؤيد باشيد.