اهان
پس الان سایتی روی نت نداری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اهان
پس الان سایتی روی نت نداری؟
دارم ولی نمی تونم آپدیتش نمی کنم چون باید 35 مگ خالی کنم تا به 50 مگ برسه
خوب شما میتونید اون فایلها رو پاک کنید.
ببین
فولدر tmp که فایلهای تمپ هست. درست مثل ویندوز
فولدر stats هم که امارهای شماست. یعنی آماز بازدید ها و آی پی ها و .... خوب اینها برای یک وب مستر خیلی مفید هستن. ولی شما اگر نمیخایشون میتونی پاک کنی.
فولدر log هم که باز اسمش با خودشه. لاگ های سیستم و کارکرد شماست. اونها رو هم میتونید هر چند وقت یک بار پاک کنید. چون مقلا یک فایل تکست 10 20 مگیه که حجم زیادی میگیره.
در واقع اینها عیب محسوب نمیشه. بلکه ویزگی هست. شما اگر روی یک سرور نه لاگ داشته باشید و نه آمار، چطور میخاهید وضعیت رو بررسید کنید؟؟ اتفاقا این stat کلی از منابع سرور رو هم اشغال میکنه. چون اصولا اجرای این برنامه ها منابع بالایی رو میبره. حساب کن به ازای هر سیشن، یک بار اجرا میشه و ...
دوست عزیز مشکل سر tmp - stats - log نیست چون اینا دیگه 35 مگ نمیشن. فکر کنم پشتیبانی برای توجیه من اینا رو گفته. به تصویر زیر نگاه کنید. بقیه چیزها هم یه مرتبه اضافه شدند. وقتی هاست من 50 مگه چطوری من میتوم 6 مگ دیگه فایل اضافی بریزم؟ از ruby و ... هم سر در نمیارم که از کجا اومدند. خلاصه هر جور حساب کنی 35 مگ واقعا غیر عادیه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظر اقای الوندی هم جالبه
تا حالا کسی این موضوع و بیان نکرده بود
دوستان کسی دیگه نظری نداره
[quote author=alvandi link=topic=16403.msg87891#msg87891 date=1221947294]
دوست عزیز مشکل سر tmp - stats - log نیست چون اینا دیگه 35 مگ نمیشن. فکر کنم پشتیبانی برای توجیه من اینا رو گفته. به تصویر زیر نگاه کنید. بقیه چیزها هم یه مرتبه اضافه شدند. وقتی هاست من 50 مگه چطوری من میتوم 6 مگ دیگه فایل اضافی بریزم؟ از ruby و ... هم سر در نمیارم که از کجا اومدند. خلاصه هر جور حساب کنی 35 مگ واقعا غیر عادیه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
سلام
شما کافیه فایلها رو با FTP دانلود کنید و در ویندوز چک کنید ببیند حجم تمام فایلهایی که در شاخه public_html شما قرار داره چقدر هست ؟!
اگر کمتر از این مقدار بود بفرمایید !
اگر اطلاعات شما کافی نیست ، ابتدا تحقیق کنید ، بررسی کنید !
روی همین سرور بیشتر از 200 سایت فعالیت میکنند و همگی از این سرویس راضی هستند . اگر شما این مشکل رو دارید بهتر هست به دنبال راه حل در kb خود باشید !
یا علی
ببینید، فکر نکنم مدیر سرور برای این 6 مگ کلاه گذاشتن سر شما بیاد کل سیستم عامل لینوکس رو بریزه به هم و کلی براش برنامه نویسی کنه که اینطوری نشون بده!!
من یک راه حل خوب سراغ دارم!
شما لیست اون 35 مگ فایلتون رو بدید به ساپرت سرور، ساپرت هم تا 35 مگ میشمره و بقیشو پاک میکنه! (البته عواقبش با خودتونه، وقتی اینطور میگید لابد به طور کامل از حرفتون مطمئن هستید) اینطوری معلوم میشه که فایل اضافی روی هاست شما هست یا خیر، خیال ما هم از کلاه بردار نبودنمون راحت میشه ;)
حله؟ لیست رو بفرستید لطفا.