ممنونم. اما آخه چه طوره که من از هر سایت دیگری که دانلود میکنم (سایتهای غیر مامبویی. نمیخوام بگم مشکل از مامبو هست)
این مشکل را ندارم
اما اینجا با این مشکل روبه رو میشیم؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم. اما آخه چه طوره که من از هر سایت دیگری که دانلود میکنم (سایتهای غیر مامبویی. نمیخوام بگم مشکل از مامبو هست)
این مشکل را ندارم
اما اینجا با این مشکل روبه رو میشیم؟؟؟؟
سلام.چي بگم والا. :o راستش من هم تا جايي كه تو ذهنم هست اون سايت هايي كه توي اونها اين مشكل براي من پيش اومد مامبويي نبودند. :)
حتي گاهي وقتا فقط يه لينك rar را كه توي نوار آدرست كپي كني و بزني همين مشكل پيش مياد. البته نمي دونم چرا من خيلي وقته با اين موضوع مواجه نشدم. شايد كمتر به rar برخورد كردم. ;) به سرور هم فكر نكنم ربطي داشته باشه. چون اين قضيه تا حالا براي من هم روي فضاهاي رايگاني مثل پرشين گيگ پيش اومده هم غير رايگان مثل اينكه.
بيشتر مثل يه ويروس ناشناخته مي مونه ;D
در ضمن همونطور كه قبلا هم عرض كردم من از داخل سايت شما روي لينكي كه بالا داديد كليك كردم و فايل دانلود شد و مشكلي پيش نيومد.شايد اگر خود شما هم دوباره امتحان كنيد به همين صورت باشه. در كل فكر نكنم مراجعين مشكلي داشته باشند. شايد هم مال كانكشن و .. باشه و زمان زيادي كه مي بره تا مرورگر نوع فايل را تشخيص بده ...
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
سلام
من با FIRE FOX 3 تست کردم به این شکل بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی با ie6 و GOOGLE CHROME راحت دانلود شد
سلام. من هم با فايرفاكس 3.0.1 تست كرده بودم بدون مشكل بود. مجيد جان يه لطفي مي كني در يه فاصله ي زماني دوباره با قايرفاكس امتحان كني و اگر نشد رفرش كني .....
ممنون...
يــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــــلي
باز هم همونطور بود
فایر فوکس فایل Rar باز میکنه
برای رفع مشکل یک پوشه داخل root بسازید و فایل ها را منتقل کنید ببینید درست میشه
vof.ir/dl/Caricature_Studio_3.6_Green_Screen.rar
یا می تونید که ساب دومین به نام dl تعریف کنید