-
پاسخ : عضویت در سایت
هم صفحه اصلی وجود داره هم اینکه در اول لیست هست.
بعد از صد بار تلاش و با سرعته لاک پشتیم تونستم روی همین سایتی که اقای سایدتی گفتن اپلود کنم.
ادرس خود سایتم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ادرس فایل پشتیبان هم اینه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یاعلی
راستی یادم رفت متذکر بشم که در قسمت مدیریت این سایتم نام کاربری و رمز عبور به شرح زیر است:
نام کاربری:admin
رمز عبور:123456
یا علی
** دو پست شما یکی شد
-
با درود و سپاس
دوست گرامی، پایگاه داده ها درست اجرا نمی شود، لطف کنید در phpMyAdmin وقتی بک آپ می گیرید، تنظیمی را انجام ندهید و تنها تیک Save As File را بزنید. و دوباره آپلود کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
-
سلام اقای سیادتی.این یکی را هیچ تنظیمی را تغییر ندادما!حتی SQL export compatibility:
اینم لینکش:
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یاعلی
-
با درود و سپاس
دوست گرامی، من توانایی استفاده از این فایل SQL را ندارم و برای من پرسش است، که آیا شما این بک آپ را از خود phpMyAdmin می گیرید؟ اگر خیر، اینکار را تنها با phpMyAdmin انجام دهید.
اگر از phpMyAdmin استفاده می کنید، لطفا وارد پوشه MySQL در برنامه سرور نصب شده بشوید و فایل های data که برای bfarabi هستند را copy کرده و فشرده کنید، سپس آپلود کنید، من از فایل های data استفاده می کنم.
توصیه ای که می کنم این است که از آخرین نسخه Wamp5 استفاده کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
-
سلام اقای سیادتی
با زحمت های ما
همان طور که گفتید در فولدر mysql و data رفتم و فولدر bfarabi را زیپ کردم.
اینم لینکش:
بازم بابت زحماتتان تشکر می کنم
یا علی
-
[quote author=سیادتی link=topic=16662.msg88578#msg88578 date=1222629871]
دوست گرامی، اگر کد پیشین را دگرگون کردید اما باز هم کاستی پا بر جاست، فایل core.classes.php را باز کرده، خط 515 :
کد:
$menus =& $menuhandler->getByParentOrder($this->Itemid, 'mainmenu');
را به
کد:
$menus =& $menuhandler->getByParentOrder($this->Itemid, 'منوی اصلی');
دگرگون کنید.
[/quote]
با درود و سپاس
دوست گرمی، لطفا به پست ها توجه کنید، بنده در پست پیشین خود عرض کردم اینکار را انجام دهید و شما گفتید انجام دادم ولی مشکل پا برجاست، ولی بنده همین کار را بر روی مامبوی شما کردم و مشکل شما بر طرف شد!، به هر روی، فایل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] درست شده را دریافت کنید و در پوشه includes کپی کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
-
سلام اقای سیادتی
جدا شرمندم.اون وقت من این کد و تغییر دادم ولی نمی دونم چرا درست نشد.ولی ممنون الان درست شد
بازم یه مشکلی دیگه هست
وقتی روی اخرین اخبار کلیک می کنم همون مشکل صفحه اصلی را داره.می گه باید عضو بشید
میشه راهنمایی بفرمایید این و چجوری درست کنم
بازم از زحماتتان ممنونم
یا علی
-
با درود و سپاس،
خب شما باید یک منو بسازید که بلاگ بخش باشد و چون منو های شما جدول هست، نمی تونه Itemid بده، به همین دلیل بهتره یک منو بلاگ بخش بسازید و همه بخش ها رو انتخاب کنید، سپس Itemid های تارنمای شما درست خواهد شد.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
-
سلام اقای سیادتی
یکمی واضخح تر توضیح میدهید
کامل متوجه نشدم.
خیلی ممنون
یا علی
-
[quote author=mrsmhn link=topic=16662.msg88932#msg88932 date=1222945474]
سلام اقای سیادتی
یکمی واضخح تر توضیح میدهید
کامل متوجه نشدم.
خیلی ممنون
یا علی
[/quote]
با اجازه استاد سیادتی
mrsmhn عزیز
شما وقتی در یک منو ( به طور مثال : منو اصلی ) می خوای یک کلید یا آیتم جدید اضافه کنی با یک لیست روبرو می شی که نوع منو رو ازت می پرسه
جناب سیادتی گفتند که دکمه ای که شما ساختی از نوع جدول هست و خوب منو های جدولی نمی تونن item id یعنی شناسه اون متن رو بدن خوب چون مجموعه هستن
حالا شما منو تون رو از نوع بلاگ - بخش محتوا بسازید
سبز باشید