پاسخ : نظرخواهي در مورد سايت
سلام
خيلي ممنونم نظرات شما من رو دل گرم ميكنه . من اين قالب رو طراحي نكردم . خودم دارم روي يه قالب ديگه كار مي كنم.
اين ماژول رو هم قبلا طراحي كردن كه مشكل داره.
من بايد اول به مديرمون اشكالات سايت رو گزارش بدم تا تصميمي گرفته بشه.
براي همين مي خوام همه اشكالات رو بدونم.
سلام
اين ماژولي كه ميفرماييد كامرشيال هست و ... .
در رابطه با قالب خواسنم براتون موارد رو ليست كنم. اما سايتتان پينگ نميده/باز نميشه.
لطفاً مشكل باز شدن سايتتان را رفع كنيد و سپس اعلام كنيد تا مشكلات رو دقيق براتون بنويسم. (قالب هم همون باشه)
نيكبخت باشيد.
واقعا ممنونم كه دارين به من كمك مي كنيد.
سايت اينجا باز مي شه نمي دونم شما چه مشكلي هست كه شما نمي تونيد ببنيد.
من منتظر ميمونم كه اشكالات رو بررسي كنيد و به من اطلاع بدين.
متشكرم
سلام
اول از همه بگم كه سايت شما برخي مشكلاتش به خاطر بروزرها هستش!
اين تصوير بيانگر خود موضوع هستش. توضيح نميخواد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همونطور كه مشاهده ميكنيد به خاطر اينكه شما از jscook براي منو استفاده كرديد. هنگامي كه بر روي آيتمهاي موجود ميرويد جدول تكان خورده و اين ممكن هستش كه بعداً مشكلات زيادي را براي شما ايجاد كند. در واقع بهتر هستش كه جدول رو بگونه اي تنظيم كنيد كه تغيير اندازه نداشته باشه و در سايت حركت بيجايي نباشد. اين باعث سنگيني و پر شدن رام كاربر شما شده و باعث كندي سايت ميشود.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين خط سفيد ظاهراً بي معناست و بهتر است كه اين جدول و سلول رو ترميم كنيد.
تصاويري كه در اين قسمت قرار ميدهيد نبايد داراي بكگراند باشند و بهتر هستش كه ترانسفر باشن تا بتونن با رنگ زمينه هماهنگ بشن.
اما چند پيشنهاد براي بهتر شدن قالب.
1)منوي بالا را از رنگهاي بهتري استفاده كنيد و در صورت توان از كليدهاي گرافيكي زيبا استفاده كنيد.
2)لينك بودن بنر سايت به صفحه شروع (اصلي) بي مورد هست.
3)keywords , description رو صحيح وارد كنيد تا بهتر در جستجوگرهاي اينترنتي ايندكس شويد.
4)براي منطقه "بادي" " مركزي" سايت خود و در واقع قسمتي كه خلاصه مطالب رو ميبينيد بهتر است ميان هريك از عناوين يك خط و يا يك شكل گرافيكي قرار دهيد تا از يكديگر تفكيك شوند.
5)اندازه فونتها را بسيار بزرگ قرار داديد. بهتر است از اندازه كوچكتري استفاده كنيد.
6)نام مامبو و مامبولرن هم در فوتر سايت قرار دهيد.
7)سعي كنيد قالب رو كمي كوچكتر كنيد تا در اندازه 800*600 اسكرول پايين ظاهر نشود.
قالب شما ظاهراً كپي رايت دارد!
<meta name="Generator" content="Elina - Copyright (C) 2006 - 2007 Parmis IT Group. All rights reserved." />
مطمئن بشيد كه مشكلي براتون پيش نمياره.
اميدوارم كه بتونيد سايت خوبي داشته باشيد.
نيكبخت باشيد.
سلام
در این بخش دوستان تنها و تنها سایتهای مامبویی معرفی میکنند .
سایت شما RENAME شده Joomla! است که متاسفانه اینجا جاش نیست !
یا علی