پاسخ : سایت من توی گوگل ایندکس نمیشه
این تاپیک ها رو هم بخونید .. انشاءالله که کمکتون می کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق و موید باشید
دوستان بخدا من دیدم ساتی هایی رو که board هاشون فقط برای اعضا قابل نمایش هست ولی توی گوگل ایندکس میشن !
روی لینکشون که کلیک میکنی میگه باید عضو بشی !
راهی واسه smf نیست ؟
در اين مورد همين اواخر بحث شده بود.
براي SMF در سايت persian smf من يك نمونه رو ديده بودم كه نصب بود.
سلام آقا سعید ...
مطمئنی توی سایت persiansmf یه نمونه نصب بود
من تا بحال همچین نمونه ای ندیدم
می تونی بیشتر راهنمایی کنی و بگی اسم بسته چیه؟
خیلی ممنون میشم
مديريت پرشين اس ام اف توي همينجا عضو هستش و يوزرش هم persiansmf هست.
باهاش صحبت كنيد ببينيد چطوري اينكار رو انجام داده! البته اگر انجام داده!
جاويدجان خودت زحمتش رو بكش.
البته ايشون چندي پيش به من گفتن ديگه روي نت نميان. اما يه امتحان كه ضرر نداره. آرش خان اگه خودت اين ارسال رو خوندي ديگه يه لطفي بكن. ملتي رو اطلاعات بده.
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16895.msg89880#msg89880 date=1223676895]
سلام.خوبي؟
منظورم اون قسمت هست كه بايد سايت را submit كنيم.متاسفانه پيداش نكردم.شايد هم نيست اصلا! :)
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــلي
[/quote]
یعنی واقعا تو اون کادر سمت چپ رو که یک جای لینک و یک ایمیل داره نمیبینی؟؟
سلام.خوبي ؟
راستش اون روزي كه من رفتم توي سايت، چند روز پيش مي شد و سايت اين طوري نبود و اين فريم مربوط به submit اصلا لود نمي شد!
هر چند به نظرم اين سايت از persiangig لود ميشه و قسمت اصلي سايت هم كه مال خودش نيست و از يه جا ديگه لود ميشه كه من خودم قبلا توي تاپيك [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]مطرح كرده بودم اما به طور قطعي تاييد نشده بود. حالا اگر شما اطلاع قطعي داريد در اين مورد بفرماييد.
يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلي
توجه به این نکته مهمه که زمان ایندکس شدن سایت ها جدیدا خیلی بیشتر از قبل شده پس بهتره که عبارتهای کلیدی رو که برای موتورهای جستجو میزارید دقیق و مناسب کاربری سایت شما باشه
[quote author=saeid_sotoodeh link=topic=16895.msg90215#msg90215 date=1223965864]
توجه به این نکته مهمه که زمان ایندکس شدن سایت ها جدیدا خیلی بیشتر از قبل شده
[/quote]
میشه مشخص کنید منظورتون از "زمان ایندکس شدن سایت ها " چیه ؟
احتمالا منظورشون مدت زمانی که طول می کشه تا اسپایدر بیاد سراغ سایت هست...