پاسخ : تبريك به مناستب 10000 عضوه شدن مامبولرن ...
[quote author=BlackStar link=topic=16961.msg90298#msg90298 date=1224000640]
اونجام نوشته : 89205 ارسال در 12998 موضوع توسط 9979 کاربر
يعني 9979 كاربز تا حالا پست و نوشته داشتن ما بقي فقط بيننده بودن ... گرفتيد جوجوهاي من :-*
[/quote]
بذاريد يك كم هم بار علمي به تاپيك بديم.
خير اين جمله صحيح نيست.
اون تعداد كل كاربراني هست ( كه در صورت نياز به تاييد عضويت توسط مدير ، به تاييد رسيدن و عوضيتشون فعال شده) كه در سايت عضو هستند.
چه پست داده باشند، چه نداده باشند.
در ترجمه اي كه انجام شده، در ذهن كاربر اين تداعي ميشه كه چون نوشته "89254 ارسال در 13006 موضوع توسط 9988 کاربر" ،
الزاما بايد 9988 كاربر پست داده باشند كه اينطوري نيست! منظور كل كاربراني هست كه در سايت عضو فعال هستند.
[quote author=DesignX link=topic=16961.msg90330#msg90330 date=1224047614]
ولی این اواخر افزایش تعداد کاربرها مشکوک بود! ;) تصاعدی بالا می رفت. :o یه دست هایی تو کار بوده ??? ولی به احتمال زیاد کار خدا بوده! ;)
[/quote]
مسلما هيچ كاري بدون خواست خدا انجام نمي شه. اما اراده خداوند در طول اراده انسان هست. نه در عرض.
بنا براين " ليس ل الانسان الا ما سعي ".
يك دليلش هم كه در اين اواخر رشد كاربران سرعت بيشتري داشته (كه البته مخالفم كه تصاعدي بوده -البته اگر به معني تصاعدي توجه داشته باشيد - ) اين هست كه فصل تابستان بوده!
الان كه ديگه خواب نميبينم... ;D
89437 ارسال در 13029 موضوع توسط 10000 کاربر
تبريك تبريك :-*
يا علي
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تبریک میگم ایشون 10000 عضو ما هستن و طی یکی دو روز آینده خبر های ما را دنبال کنید
این کاربر هم خوش شانس هستن البته
موفق باشید
سلام
من هم به نوبه خودم تبريك مي گم.
موفق باشيد
يا علـــــــــــــي
تبریک میگم به بچه های مامبولرن که واقعا خوب مایه میگذارند ...
ای کاش vBulletin بود این فروم :دی
هو
خودم نمیدانم چندمین عضو مامبو هستم ولی مطمئنم کمتر از 2000 بودم زمانی که عضو ها به 5000رسید خیلی خوشحال شدم و با نام 5000 دوباره عضو شدم و پنجهزارمین عضو شدم و حالا که به 10000 رسیدم می خواستم با عدد 10000یک بار دیگه هم عضو بشم صحیح ندانستم و این کار را نکردم
ولی از صمیم قلب خوشحالم و ارزوی موفقیت و بهروزی روز افزون برای تک تک اعضا دارم امیدوارم روزی در هر خانه یک ایرانی عضو این تیم بشن
سلام
منم به نوبه خودم اين افتخار رو براي انجمن گرامي ميدارم.
در ضمن آقاي دلفاني عزيز شما عضو 1004 مامبو هستيد ولي ممكن هستش كه قبل از عدد واقعي باشيد!
منم كه عضو 2218 هستم و در اين چند سالي كه در مامبو لرن فعاليت داشتم هرگز اين انجمن رو فضاي بسته و تاريك و غير حرفه اي و البته سبكي نديدم. اين اولين انجمن نيستش كه من توش فعاليت آماتوري دارم و تجربه هاي بسياري از انجمنها ديگه دارم و مطمئن باشيد كه بدون هيچ غلوي هستش و به حرفي كه ميزنم معتقد هستم.
اميدوارم كه اين انجمن با توجه به رشد روز افزوني كه داره به تعداد كاربر 20000 عضو فعال برسه. اينجوري نباشه كه برخي كاربران فقط به فكر استفاده باشن. و فرهنگ متن باز رو به خوبي ترويج بديم تا همه با كمك همديگه از فضاي بسيار دوستانه و صميمي مامبولرن استفاده كنيم.
راستي مجيد آقا نگفتي برنامه ها چي هستش؟! همايشي هست؟ تغييراتي در سايت ميخواهيد بديد؟! faq & doc رو ميخواهيد در اختيار همگان قرار بديد؟ ميخواهيد قرعه كشي كنيد هاست بديد؟! اگه امكانش هست زودتر خبرش رو بديد من دارم از فوضولي و انتظار ميميرم! ;D
نيكبخت باشيد.
سلام بر همه دوستان مامبویی :)
واقعا جای تبریک ویژه داره و خسته نباشید به مدیران و دوستان فعال در انجمن که با پشتیبانی و حضورشون این انجمن رو مثل همیشه ترو تازه نگه داشتن
و هر روز شاهد یه موفقیت جدید توش هستیم
روزگار بر وفق مرادتون ;)
یا علی
سلام
من منتظر بودم 10،000 بشه که این پست رو بدم ;D . اما ظاهرا زودتر زحمتش رو کشیدید ???
من هم تبریک میگم .
هو
پسر مهربون سپاسگزارم از اطلاعاتی که در اختیار گذاشتین چون همه یکسو یک هدف را دنبال می کنیم قطعا موفقیت با ماست