پاسخ : مشکل با آر اس اس سایت
سلام. عكس ها بازهم خرابند. شما يه بار عكس را باز كن از توي پرشين گيگ و بعد از توي نوار آدرس لينك عكس را بزار.يا اينكه روي عكس مورد نظر راست كليك كن و گزينه ي copy link loacation / copy shotcut را بزن و بعد توي انجمن پيست كن.
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
سلام. ببينيد براي من كه از اول Rss هاي سايتتون همه درست كار كردند غير از RSS 2.0 .
من روي يه سايت همين مشكل را تست كردم و جواب داد با اين راه : اولا حتما فولدر كش 777 باشه. ثانيا همه ي فايل هاي موجود در پوشه غير از index را حذف كنيد و دوباره امتحان كنيد.
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلي
این هم لینک عکس اولی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم لینک عکس دومی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم از عکسها. درست هستند.
سلام. مشكلتون با راهي كه توي پست قبلي گفتم حل نشد؟
در ضمن من بازهم تست كردم و غير از همون مشكلي كه در RSS 2 وجود داشت در ديگر خروجي ها مشكلي نداشت.اصلا چنين سايتي كه شما عكسش را گذاشتيد براي من باز نمي شه.
در پايان حتما كاري كه بالا عرض كردم انجام بديد و سايت خودتون را از روي سيستم هاي ديگه هم چك كنيد.
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلي
آقای کاظم زاده عزیز، شاهد تلاش شما برای رفع این مشکل بودم ( از طریق وبگذر ;) )
خدا خیرت بده. ممنونم در حد تیم ملی.
چشم. تست میکنم. خبر میدم
سلام. حالا ديگه آمار منو درمياريد؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهش مي كنم. اميدوارم جواب بده همونطور كه براي من جواب داد. ;)
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلي
با مرور گر IE 6 که چک کردم مشکلی نداشت.
درست شد.
اما وقتی با ff روی همونی که مشا گفتید مشکل داره کلیک میکنم یه صفحه میاد و توی نوار آدرس مینویسه
سلام.اون بلا را هم سر پوشه ي كش آورديد يا نه بالاخره؟
از روي يه سيستم ديگه هم چك كنيد لطفا.
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلي