پاسخ : منوي بالاي سايت مامبو
[quote author=plusboy link=topic=17392.msg92596#msg92596 date=1225963211]
دوست عزیز, متاسفانه در مورد ساخت کامپوننت و یا کد نویسیس کمکی نمیکتونم بکنم. :-[
امیدوارم که مشکلتون حل بشه ;)
[/quote]
تا همين قدر هم كه راهنمايي كردين ازتون ممنونم :)
[quote author=mr_aliagha link=topic=17392.msg92602#msg92602 date=1225969994]
swmenu بود فکر کنم اسمش ??? ، اون رو یه تست بزنید ، کار باهاشم راحته نسبتا
[/quote]
آره اونو كار كردم ، ولي اين منوي مامبو خيلي چشمو گرفته بود ;)
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17392.msg92591#msg92591 date=1225957907]
به ياد داشته باشيد كه اگر روزي اينكار را انجام داديد در اختيار همگان قرار بديد تا فرهنگ متن باز رو .... .
[/quote]
چشم اگر وقت كردم و سوادم اجازه داد و درست كردم حتما اين كارو انجام ميدم :)
بازم از همتون ممنونم
سلام
شما همين swmenu رو سرچ كن يه تاپيك هست كه كار كردن باهاش رو توضيح داده از جمله تنظيمات رنگ زمينه افقي و عمودي بودن همه چيز داره حتما خوب تست نكردي
بعضی از قالب های پولی هم هست ، منوهایی داره که شاید از این منوی مامبولرن چیزی کم که نداشته باشه ، زیاد ترم داشته باشه ;)
البته ميتونيد با css هم يكارايي بكنيد.
توي بعضي از سايتها يه چيزايي ديدم كه خودم امتحان نكردم. ولي اگه بتونيد از css اينكار رو انجام بديد خيلي بهتر هستش.
نقل قول:
بعضی از قالب های پولی هم هست ، منوهایی داره که شاید از این منوی مامبولرن چیزی کم که نداشته باشه ، زیاد ترم داشته باشه
درسته ، ولي خب لذتش به ياد گرفتنشه :)
نقل قول:
البته ميتونيد با css هم يكارايي بكنيد.
توي بعضي از سايتها يه چيزايي ديدم كه خودم امتحان نكردم. ولي اگه بتونيد از css اينكار رو انجام بديد خيلي بهتر هستش.
ميشه لطف كنيد اگه يادتون مياد لينك چند تا از همون سايتهايي رو كه فرمودين ، بنويسين
يه دنيا تشكر
در گوگل جستجو كنيد : ساخت منو در css
تو گوگل سرچ كرده بودم قبلا . يه نمونه اش اين سايته كه خيلي جالب و راحت به صورت آنلاين منوي css درست ميكنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي خب اكثرا با ie6 سازگار نيست
اما چون ديدم منوي مامبو لرن ، خيلي زيبا تو ie6 جواب داده ، مشتاق شدم روش ساختشو پيدا كنم .
ممنون از راهنمايي هاتون
منو suckerfish رو جستحو کنید و از سورس کد های اون استفاده کنید در ساخت منو
همچنین از منوی trans هم می توانید استفاده کنید
سورس کد های این منو ها در اینترنت زیاد هست فقط باید بتونید در قالب مامبو از اون استفاده کنید که یکم دانش ( مامبویی و کد نویسی ) نیاز داره
یاعلی
ممنون مجيد جان :)
چشم اينو حتما امتحان ميكنم
اگه جواب داد ، اينجا مينويسم