هیچی دیگه ، یه asghar.php براش می نویسند ، یه asghar.xml البته نیاز به کدنویسی داره یه کم ، اما خوب اگه طرف بلدم نباشه با نگاه کردن به کد ها می فهمه چی به چیه...
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی دیگه ، یه asghar.php براش می نویسند ، یه asghar.xml البته نیاز به کدنویسی داره یه کم ، اما خوب اگه طرف بلدم نباشه با نگاه کردن به کد ها می فهمه چی به چیه...
این کار امکان پذیر نیست علی.
چون حداقل من تابعی رو برای فراخوانی یک ماژول در داخل کدهای PHP سراغ ندارم. (فقط میشه موقعیت ماژول رو فراخوانی کرد)
اگر شما سراغ دارید ، ذکر کنید که به معلومات من هم اضافه بشه.
از طرفی هر ماژول یک فایل xml مربوط به خودش داره که تنظیمات ماژول، در اونها هست.
به فرض ادغام کدهای php مشکلی رو بوجود نیاره و هیچ کدوم متغیر مشترکی نداشته باشن و تداخلی پیش نیاد. (البته به فرض)
با کدهای xml چکار کنیم ؟
در کل من در این شرایط این کار رو توصیه نمی کنم.
xml رو که سوتی دادم بد! اصلا حواسم نبود !! اما درست خود مامبو همچین کلاسی نداره !( فکر می کردم با همون mosloadmodules می شه اما چک کردم دیدم اشتباه کردم) اما خوب می شه براش نوشت، تو نت یه سرچی زدم ، یه سری هک ها براش ارائه کردن افراد! که قاعدتا اضافه کردن یه کلاس برای load ماژول بر اساس نام فکر نمی کنم مشکل امنیتی به وجود بیاره .
پس قاعدتا با یه هک باید بشه کار رو راه انداخت ، انوقت دیگه نیازی به تغییر xml هم نیست. به هر حال با امکانات معمول مامبو که ظاهرا نمی شه ...
اصلا کلا می شه پیشنهاد داد همچین کلاسی رو به مامبو اضافه کنند چون واقعا به درد می خوره.
ممنون از اینکه اشتباه رو تصحیح کردید.
لازم شد بشینم حتما یه نگاه کامل به API بندازم.
پس با این اوضاع کاری نمی شود انجام داد تا مشکل حل بشه .
سلام. راهش همونه که خدمتتون عرض کردم :
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17659.msg93892#msg93892 date=1227080995]
سلام. از قسمت تنظیمات ماژول ها، نمایش عنوان را خیر قرار بدید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
[/quote]
و معمولا هم جواب داده. حالا این که شما چه مشکلی باهاش دارید را دقیقا متوجه نشدم. اگر مشکل ظاهر هست که بهم می ریزه لطفا یه آدرس یا عکس بدید تا ببینم چطوریه شاید بشه راهی براش پیدا کرد.
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی
چطور می تونم عکس آپلود کنم تو انجمن ؟
قبل از تغییرات :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از تغییرات گفته شده :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از این مرحله پسوند کلاس ماژولها رو به پسوند کلاس ماژول خروجی سایت یکی کردم که این شد :
مجبور شدم از رپیدشیر استفاده کردم /
تصاوير خودتون رو در سايت tinypic.com آپلود كنيد و با استفاده از تگ مخصوص قرار دادن تصوير (واقع در كليدهاي ميانبر كادر پاسخ) در انجمن قرار بديد.
این هم تاینی پیک
قبل
بعد
بعد تر
سلام . خوب مشکل از این هست که شما برای هر ماژول بدنه ی مجزا تعریف کردید و در واقع دور هر ماژول بستید. در این صورت نمیشه اون روش را به کاربرد ( حذف عنوان ماژول ها)
اگر می خواهید این کار عملی بشه، باید دور بدنه ی ماژول ها را نبندید. یه چیزی توی مایه های همین قالب پیشفرض 4.6.5 یا قالب Ja sabina ی 4.6.2 و ... .( حداقل می تونید از طریق CSS به اون ماژول های مورد نظر پسوند خاصی بدید و فقط همون ماژول ها را به شکل دلخواه دربیارید.)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
یه table بذارید برا کل این چند تا ماژول ، و مثلا موقعیت اون رو بذارید user4 بعد این ماژول هارو توی اون موقعیت منتشر کنید، بعد table رو براش یه ای دی تعریف کنید تا بتونید تو css تغییرات لازم رو براش بدید، بعد هم همون طور که علی آقا گقتند براش suffix تعریف کنید و این چند تا ماژول رو جدا از بقیه ماژول ها تو css تعریف کنید.
موفق باشید. O0