خسته نباشيد
اما من بازم مشكل دارم Temp رو Upload كردم ولي وقتي ميخوام بازش كنم و Extract كنم باز نميشه بلكه ميخواد دانلودش كنه
از روي سايت
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشيد
اما من بازم مشكل دارم Temp رو Upload كردم ولي وقتي ميخوام بازش كنم و Extract كنم باز نميشه بلكه ميخواد دانلودش كنه
از روي سايت
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
من extract كردم حالا براي اين بصورت WebPage در صفحه اول سايت مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نمايش داده بشه بايد چكاركنم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سوال ديگه اينكه من Extract كردم و صفحه Index.html رو show file كردم اما فقط متنهاي داخل صفحه رويت ميشود و قالب و عكسهاي سايت به صورت error (ضربدر قرمز) نشان داده ميشود مشكل كجاست
مرسي
اولا بری نمایش مثل مامبولرن دات کام باید همچنین قالبی رو داشته باشید، در ثانی دقت کنید ببینید قالبتون مجوز اجرا داره یا نه؟ (Permission)، و در ست آدرس دهی شده یا نه؟
خوب من الان نميدونم Permission بايد روي چي تنظيم باشه
Set permissions on INDEX.HTML -> 0666 /home2/yahoope/public_html/TEMP
اينو به من ميده . خوب بايد چكارش كنم
۱- این همه عجول نباشید.
۲- تمام محتویات فولدر TEMP رو به Public_Html منتقل کنید درست میشه.
چشم .
شرمنده
بازم مرسي
ولي خوب اين كار رو اول گفتين انجام دادم ولي بازم....
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ببینید
شما فایلهل رو داخل شاخه TEMP کپی کردید ولی میخاهید که سایت شما به صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نمایش داده بشه.
توصیه میکنم یک کتاب مربوط به طراحی وب رو مطالعه کنید.
سيامك جان لطف كنين پيغام خصوصي چك كنيد
ممنون
دوست عزیز
اگر مرحمت میکردین و در سایت جستجو میکردین مشکلتون کاملا حل میشد . ما برای این منظور آموزش تصویری در سایت قرار دادیم که میتونید در لینک زیر ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی