[quote author=dj_ahmad link=topic=17829.msg94895#msg94895 date=1227906107]
دوستان چه کسانی این مد رو تست کردن؟
به نظر من یه مشکلی هست .
[/quote]
من رو سرور هم تست كردم ( نسخه 1.1.7 ) مشكلي نداره .
شما چه مشكلي مشاهده كردين ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من یه مشکلی هست .
[/quote]
من رو سرور هم تست كردم ( نسخه 1.1.7 ) مشكلي نداره .
شما چه مشكلي مشاهده كردين ؟
به نظر من یه مشکلی هست .
[/quote]
چه مشکلی؟
من هم قبلا روی نسخه 1.1.5 و 1.1.4 تست کردم و مشکلی نداشت ..
من از 1.1.7 استفاده مکنم
روی قالب من غیر پیشفرض نصب کردم ولی اسم یوزرهارو نمیاره!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علتش هم فکر کنم این هست که توی فایل BoardIndex.php من عبارت $context += getMembersOnlineStats($membersOnlineOptions); وجود نداره!!!!
اولا شما ميفرماييد كه قالبي غير از قالب پيشفرض . خوب طبيعتا در قالبهاي ديگه بايد تغييراتي ايجاد كرد.
و بعد اينكه اصلا ربطي به فايل BordIndex.php نداره ، چون اگر ايراد از اين فايل بود كه اصلا روي قالب پيشفرض هم اجرا نميشد. بايد فايل Bordindex.Template.php ويرايش بشه .
اين هم نمونه اي روي قالب غير پيشفرض:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=dj_ahmad link=topic=17829.msg94910#msg94910 date=1227940998]
من از 1.1.7 استفاده مکنم
روی قالب من غیر پیشفرض نصب کردم ولی اسم یوزرهارو نمیاره!
علتش هم فکر کنم این هست که توی فایل BoardIndex.php من عبارت $context += getMembersOnlineStats($membersOnlineOptions); وجود نداره!!!!
[/quote]
شما به صورت مهمان وارد شدید ... درسته؟؟؟
راستی احمدجان .. شما از چه منبعی میگی این کد باید در فایل boardindex.php وجود داشته باشه .. اصلا چرا وجود نداره؟؟؟؟
در مورد فایل boardindex.template.php هم ظاهرا قالب احمد یا ویرایش شده یا اینکه این فایل رو نداره ... در غیر اینصورت نباید کابران آنلاین امروز رو نمایش میداد
جاوید جان من بنده به صورت دستی boardindex.template.php رو ادیت کردم ضمنا این تصویر رو بعد از لاگین شدن گرفتم.
من ازین جا میگم:نقل قول:
شما از چه منبعی میگی این کد باید در فایل boardindex.php وجود داشته باشه .. اصلا چرا وجود نداره؟؟؟؟
کد:<file name="$sourcedir/BoardIndex.php">
<operation>
<search position="before"><![CDATA[ $context['num_users_online'] = count($context['users_online']) + $context['num_users_hidden'];
]]></search>
این بسته منتشر شد:
سلام
من روی 1.1.7 خواستم نصب کنم اخطار زیر اومد
!!خطا در نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
زیرش هم نوشته بود:
6. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Themes/default/languages/Modifications.persian.php این فایل وجود ندارد
8. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Themes/default/languages/Stats.persian.php این فایل وجود ندارد
لطفا راهنمایی کنید.
سلام چک کنید فایل Themes/default/languages/Modifications.persian.php وجود داشته باشد
مثل اینکه انجمن شما انگلیسیه ...
چون توی تاپیک دیگه همین مشکل رو داشتید ...
در ضمن فایل stats.persian رو هم ندارید ... برای نصب این بسته باید انجمنتون فارسی باشه ...