منم این مشکل را داشتم
و از روش کاربران منع شده استفاده کردم همه منع کردم و دیگه خبری از اونا نیس
نمایش نسخه قابل چاپ
منم این مشکل را داشتم
و از روش کاربران منع شده استفاده کردم همه منع کردم و دیگه خبری از اونا نیس
[quote author=dj_ahmad link=topic=17988.msg95633#msg95633 date=1228646109]
من احساس میکنم این دوستمون chapta رو توی قسمت ثبت نام غیر فعال کردن چون وقتی توی این حجم زیاد مورد اسپم قرار بگیرید حتما با یه ربات طرف هستید
این کارهارو اکثرا روسها و چینی ها میکنن
[/quote]
چپتا نمیدونم چیه ! به نظر خودم هم میاد روباته اکثرا هم روسی هستند
یک مطلب هم بیشتر نمیفرستند(هرکاربر یک مطلب)
جالب اینه که یه انجمن خاص رو خیلی دارند اذیت میکنند! در یک انجمن دیگه افراد زیادی عضو میشن اما مطلب ارسال نمیکنند (چرا؟) شاید سوراخ این انجمن بسته است !؟!
خلاصه اگه یکی راه حلی پیدا کنه ممنون میشم
فقط نگید مراحل ثبت نام رو سخت کنم (مثل تصویر امنیتی و تایید ایمیل) که همین طوری هم خیلی از کاربران سایت نمیتونند عضو بشن!
سلام. Captcha همون تصویر امنیتی هست. راه خیلی سختی هم نیست اگه توی ثبت نام قرارش بدید.چون امروزه خیلی از سایت ها از این سیستم استفاده می کنند و چیز خیلی ناشناخته ای نمی تونه باشه.
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
به نظر من که تصویر امنیتی یکی از ضروریات است.تازه امروزه تکنیک image processing هم پیشرفت قابل ملاحظه ای ذاشته و به هر تصویر امنیتی ای هم نمیشه اعتماد کرد!!!!
این جور که از ظاهر امر پیداست این دوستمون از این تصویر امنیتی استفاده نمیکنند و علت عمده بروز مشکل هم همینجاست! یک بار امتحان کنید ضرر نمیکنید!
من پیشنهاد میکنم دیدن لینک هاتئن رو منوط به ثبت نام کنید و ثبت نام رو سخت تر کنید .مطمئن باشید اگر محتوای تالارتون غنی باشه روزی صدها ثبت نام خواهید داشت