پاسخ : به خاطر چند سهل انگاری رنکم پایین اوم
ماژول رو ادیت کنم یا کامپوننت رو
چون من لینک هام رو تو کامپوننت لینکستان ثبت می کنم اون ماژول فقط لینک های لینکستان رو نمایش میده من می خوام طوری بشه که یا لینک مستقیم بشه یا هرچی میشه رنک سایتم پایین نیاد
ممنون
مهم تر از شمارش رنک سایتم است اگر میشه یه کاری کنید که 301 ریدایرکت بشه که رنکم نیاد پایین اگر نمیشه یه کاری کنید که کامپوننت لینکستان لینک ها رو مستقیم ریدایرکت کنه
ممنون
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : به خاطر چند سهل انگاری رنکم پایین اومد راهنمایی ک
البته این رو هم عرض کنم که اینکه گوگل شما رو به عنوان hijacker بشناسه فقط در حد احتمال هست، چون الان فهمیدم که کلا مامبو به این شکل هست و خیلی ها از مامبو استفاده میکنن پس سایت های خیلی ها هم باید دچار مشکل بشه.
به هر حال تصمیم با خودته. شاید همونطور که گفته بودم گوگل 302 ریدایرکت رو از یک دومین به دومین دیگه به صورت 301 تلقی میکنه، واقعا در همین حد باشه و تاثیر منفی نزاره.( در این مورد اطلاع بیشتری ندارم)ولی به هر حال دادن لینک مستقیم توی تبادل لینک ارزش بیشتری نسبت به لینک ریدایرکتی داره. اگر به آمار تعداد کلیک ها نیاز ندای لینک مستقیمش کن.
مشکل مامبو در سال های قبل هم در mamboserver مطرح شده ولی ظاهرا به نتیجه نرسیده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تغییرات لازم گقته شده هم با تغییراتی که در ساختار مامبو ایجاد شده، قابل انجام نیستند.
اگر میخوای لینکستان رو تغییر بدی یه تاپیک جدا بزن شاید یکی راهنمایی کرد.
نقل قول:
ماژول رو ادیت کنم یا کامپوننت رو
چون من لینک هام رو تو کامپوننت لینکستان ثبت می کنم اون ماژول فقط لینک های لینکستان رو نمایش میده من می خوام طوری بشه که یا لینک مستقیم بشه یا هرچی میشه رنک سایتم پایین نیاد
نحوه ادیت ماژول رو من بهت میگم اگر بخوای. با کامپوننت کاری نداریم فقط ماژول ادیت میکنیم تا لینک مسقیم رو بده. شما مثل سابق میتونی داخل همون لینکستان لینکهات رو add کنی.
نقل قول:
مهم تر از شمارش رنک سایتم است اگر میشه یه کاری کنید که 301 ریدایرکت بشه که رنکم نیاد پایین اگر نمیشه یه کاری کنید که کامپوننت لینکستان لینک ها رو مستقیم ریدایرکت کنه
برای تغییر ماژول فایل mod_linkincat_scroller.php رو از فولدر modules باز کن. این خط رو :
کد:
<a target="_blank" href="<?php echo sefRelToAbs( "index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=$catid&id=$row->id" ); ?>"><?php echo $row->title ?></a>
به این تبدیل کن:
کد:
<a target="_blank" href="<?php echo $row->url ?>"><?php echo $row->title ?></a>
سلام
درست شد خیلی ممنون دستتون درد نکنه خیلی خوشحالم
ممنون
[quote author=piroozman link=topic=18001.msg95878#msg95878 date=1228827788]
سلام
درست شد خیلی ممنون دستتون درد نکنه خیلی خوشحالم
ممنون
[/quote]
اون شماره بازدید ها هم دیگه باید حذف کنی(توی تنظیمات ماژول داره)
پ.ن: حالا اگر خواستی میتونیم تبادل لینک کنیم :D ;)