در قسمت css بعضی جاها اندازه فونت رو مثلا 9pt گذاشتن. ولی بعضی جاها اندازه رو smal و یا x-smal گذاشتن.
این داستانش چی هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در قسمت css بعضی جاها اندازه فونت رو مثلا 9pt گذاشتن. ولی بعضی جاها اندازه رو smal و یا x-smal گذاشتن.
این داستانش چی هست؟
[quote author=سعید link=topic=18184.msg96834#msg96834 date=1229634415]
سایر موراد در مورد css و دستورات و سنتکس css در حیطه تخصصی این انجمن نیست.
یا علی
[/quote]
یعنی با این حساب نمی تونین کمک کنین که فونت های سایت رو درشت تر کنم؟
آخه خیلی ریز هستن.
شاید بسته ای برای این کار باشه. یعنی خدا کنه که باشه. که مثلا بشه فونت فلان قسمت رو تغییر داد. مثلا در قسمت مدیریت قالب ها این آپشن اضافه بشه.
[quote author=SAT_ISLAND link=topic=18184.msg96842#msg96842 date=1229635487]
یعنی با این حساب نمی تونین کمک کنین که فونت های سایت رو درشت تر کنم؟
آخه خیلی ریز هستن.
[/quote]
شما اگه فقط یه مقدار کم در مورد css اطلاعات کسب کنید می تونید فونت ها رو بزرگ کنید ...
خیلی واضحه که شما اگه 9pt رو به 10pt تغییر بدید فونت قسمت های مختلف بزرگتر میشه ... شاید الان به من بگید این رو می دونید
بله شما می دونید .. من هم می دونم شما این چیزها رو می دونید ... ولی بعضی از سوال ها در موارد برنامه نویسی ابتدایی هستند که نیاز به آموزش پایه دارند .. شما بهتره اینگونه سوالات که مربوط به x-small و ... هست رو از مقاله های موجود در مامبولرن یا جستجو در وب به جواب برسید ....
[quote author=SAT_ISLAND link=topic=18184.msg96768#msg96768 date=1229614160]
سلام
وقتی در یک تاپیک چند پست پشت سر هم ارسال می شود در قسمت آخرین ارسال ها (پایین صفحه اصلی) اسم تاپیک چند بار و به تعداد پست های ارسال شده تکرار می شود. در صورتی که باید برای آخرین پست ارسالی یک بار نام تاپیک مربوطه درج شود.
برای رفع این مشکل چه باید کرد؟
در ضمن چطوری میشه قسمت آخرین ارسال ها رو مثل همین انجمن مامبولرن درست کرد؟ یعنی نام تالار مربوطه سمت راست باشه، نام تاپیک مربوطه وسط و تاریخ و ساعت ارسال هم سمت چپ باشه ؟
[/quote]
با عرض پوزش هیچ کدام از دوستانی که به این تاپیک پاسخ دادن در مورد سوال دوم آقای SAT_ISLAND توشیح ندادند اگر توضیح بدید ممنون میشم.
سلام
اینجا رو بخونید واستفاده کنید.
بسته حرفه ایی آخرین ارسالها شاید بدردتون بخوره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق