در فایل خاصی نیست. بلکه در هر فایلی که متد hit رو فراخوانی کنه.
متد در این فایل تعریف شده :
includes\database.php
;)
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
includes\database.php
;)
یا علی
[quote author=سعید link=topic=18383.msg97990#msg97990 date=1230835599]
includes\database.php
;)
یا علی
[/quote]
ممنون، من میخوام بدونم که چه جوری کد نویسی انجام شده که برای مطالب بازدید ربات ها ثبت نمیشه. برای همین پرسیدم که hit تو کجا آپدیت میشه. در واقع میخوام بدونم کجا این متد فراخوانی میشه که نحوه کد نویسی قبل از فراخوانی رو ببینم.
با تشکر ;)
این متد زیر کلاس mosDBTable در فایل database.php تعریف شده (خط 944 در مامبو 465 )
و این متد هم خودش متدهای دیگه ای رو فراخوانی میکنه.کد:function hit( $oid=null )
یا علی
[quote author=سعید link=topic=18383.msg98018#msg98018 date=1230881127]
این متد زیر کلاس mosDBTable در فایل database.php تعریف شده (خط 944 در مامبو 465 )
و این متد هم خودش متدهای دیگه ای رو فراخوانی میکنه.کد:function hit( $oid=null )
یا علی
[/quote]
منظورمو نگرفتی باز :D
وقتی روی ادامه مطلب کلید میکنیم همچین لینکی داریم:
که در واقع پارامتر ها به فایل index.php پاس داده شدن، توی فایل index.php هم اصلا خبری از متد فراخوانی شدن تابع hit نیست، حتی مقدار query string ها هم در جایی چک نشه.کد:index.php?option=com_content&task=view&id=
من میخوام بدونم بعد از کلیک رو ادامه مطلب تو کجا متد hit فراخوانی میشه.
چرا من گرفتم. شما هنوز نگرفتی :Dنقل قول:
منظورمو نگرفتی باز
شما تا چه حد با برنامه نویسی آشنایی دارید ؟!
تمام عملیات بخش کاربری با استفاده از همین Index.php هست.
شما چیز دیگری رو می بینید ؟ لینکستان ، تمام کامپوننت ها ، ثبت نام و ...
نحوه کد نویسی قبل از فراخوانی رو چکارش دارید ؟
شما همین خود hit رو نیاز دارید. حالا از هر جایی فراخوانی بشه، همین کد اجرا میشه.
یا علی
تقریبا هیچی.نقل قول:
شما تا چه حد با برنامه نویسی آشنایی دارید ؟!
آخه این hit که فقط یک query توش نوشته شده و فیلد مورد نظر رو تو دیتابیس آپدیت میکنه. برای من اصلا مهم نیست این تابع hit. من میخوام بدونم توی جایی که این hit فراخوانی شده قبلش شرطی یا کد خاصی وجود داره که باعث میشه که بازدید ربات ها رو ثبت نکنه؟نقل قول:
نحوه کد نویسی قبل از فراخوانی رو چکارش دارید ؟
شما همین خود hit رو نیاز دارید. حالا از هر جایی فراخوانی بشه، همین کد اجرا میشه.
الان چرا وقتی ربات ها از سایت بازدید می کنن تعداد hit ها بالا نمیره؟؟؟
البته توی تابع hit اون قسمت log item رو نفهمیدم برای چیه، ولی فکر نکنم ربطی به این موضوع داشته باشه.
اول اینکه وقتی برای یک مطلب hit ثبت میشه که مطلب به صورت کامل دیده بشه نه خلاصه.
در بیشتر صفحات فقط خلاصه مطلب دیده میشه.
در ثانی روبوت ها همیشه از تمام صفحات سایت بازدید نمی کنند. چرا که مطالب آخرین سطح ساختار محتوای مامبو هستند و روبوت هم همیشه به عمیق ترین لایه های پیوندها مراجعه نمی کنه.
و سوم هم اینکه فکر نکنم مامبو بازدید روبوت ها رو برای مطالب ثبت نکنه.
شاید به دلایل اول و دوم که کمتر hit روی مطالب ثبت میشه، این تصور بوجود اومده که بازدید روبوت ها ثبت نمی شه.
در هر حال تنها جایی که متد hit فراخوانی میشه اینجاست :
سورس رو ببینید :کد:components\com_content\content.php
هیچ شرطی در مورد روبوت ها برای ثبت hit قبل از فراخوانی متد ذکر نشده.کد:if ( !$params->get( 'intro_only' ) ) {
$obj = new mosContent( $database );
$obj->hit( $row->id );
}
یا علی
اینکه همیشه از تمام مطالب سایت بازدید نمی کنن درسته ولی به نظرم به عمیق ترین لایه های پیوند ها میرن، حتی جاهایی رو که آدم فکر شو هم نمیکنه سر مزنن. من قبل از اینکه sh404sef رو نصب کنم در سایتم لینک هایی ایندکس شده بود که اصلا اون لینک معلوم نبود از کجا اومده بود. با کلیک روی اون هم کلی ارور داده میشد.نقل قول:
اول اینکه وقتی برای یک مطلب hit ثبت میشه که مطلب به صورت کامل دیده بشه نه خلاصه.
در بیشتر صفحات فقط خلاصه مطلب دیده میشه.
در ثانی روبوت ها همیشه از تمام صفحات سایت بازدید نمی کنند. چرا که مطالب آخرین سطح ساختار محتوای مامبو هستند و روبوت هم همیشه به عمیق ترین لایه های پیوندها مراجعه نمی کنه.
اما به هر حال آماری که از hit مطلب نشون داده میشه با آمار نمایش بنر ها زمین تا آسمون فرق داره. مثلا من مطالبی دارم که بعد از 1 سال هم 400 تا بازدید نداشتن، اما با 2 روز قرار دادن یک بنر تقریبا 1500 تا 2000 بار نمایش داده میشه که زیاد منطقی نیست. حالا هر چقدر هم ربات ها همه مطالب رو crawl نکنن بازم هم غیر منطقیه.
ممنون ;)