-
شناسایی موتور جستجو و حل مشکل کامپوننت تبلیغات
سلام
کامپوننت تبلیغات مامبو اگر باهاش کار کرده باشید مشکلی داره مه تعداد نمایش بنر رو خیلی بیشتر از حذ بازدید سایت نشون میده. من فکر میکنم علتش اینه که بازدید ربات های موتور جستجو رو هم ثبت می کنه. برای اینکار من کد های ماژول و خود کامپوننت رو یه تغیری توش دادم:
برای ماژول این کد ها رو اضافه کردم:
کد:
$robotlist = array("msnbot","Teoma","alexa","froogle","inktomi",
"looksmart","URL_Spider_SQL","Firefly",
"NationalDirectory","Ask Jeeves","TECNOSEEK",
"InfoSeek","WebFindBot","girafabot","crawler",
"[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید],
"Scooter","Slurp","appie",
"FAST","WebBug","Spade",
"ZyBorg","rabaz");
$IsBot=false;
foreach($robotlist as $bot)
{
if(ereg($bot, $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']))
{
$IsBot=true;
break;
}
}
و در خطی که query آپدیت نوشته شده بود از متغیر Isbot استفاده کردم تا فقط کاربرای واقعی رو ثبت کنه.
کد:
if(!$IsBot)
{
$database->setQuery( "UPDATE #__banner SET impmade=impmade+1 WHERE bid='$banner->bid'" );
if(!$database->query()) {
echo $database->stderr( true );
return;
}
}
اما انگار نه انگار و مثل قبل تعداد نمایش بنر ها کلی با آمار سایت فرق داره. ضمنا نام این ربات ها رو هم تو یه سایتی پیدا کردم، هر چند توی log سرور نام خیلی هاشون نبود.
توی log نام های ربات های گوگل و یاهو و msn با نام های Googlebot و Slurp و msnbot ثبت میشه که منم عینا اونا رو در آرایه قرار دادم ولی نتیجه ای نداد.
عین همین تغییرات رو در فایل banner.php در فولدر کامپوننت ها هم اعمال کردم.
از دوستانی که php بلدن خواهش میکنم اگه راه دیگه ای هست بگن.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-29-2008 08:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : شناسایی موتور جستجو و حل مشکل کامپوننت تبلیغات
یه نفر اینجا php کار نبود؟
بابا راهی؟ نظری؟ پیشنهادی؟
-
-
بازدید های مامبو با ست کردن کوکی روی مرورگر کاربر، به ازای یک بازدیدکننده واحد ، تا مدت خاصی یکبار محسوب میشن.
یعنی شما در یک دقیقه 100 تا Hit دارید و از صد صفحه بازدید می کنید. اما به خاطر کوکی که قبلش در مرورگر ساخته شده، بازدید جداگانه ای به حساب نمی یاد.
این افزایش دیدن تبلیغات، غیر واقعی نیست . چون که آمار تبلیغات، تعداد hit هست و آمار مامبو تعداد بازدید.
یا علی
-
-
[quote author=سعید link=topic=18383.msg97812#msg97812 date=1230669921]
بازدید های مامبو با ست کردن کوکی روی مرورگر کاربر، به ازای یک بازدیدکننده واحد ، تا مدت خاصی یکبار محسوب میشن.
یعنی شما در یک دقیقه 100 تا Hit دارید و از صد صفحه بازدید می کنید. اما به خاطر کوکی که قبلش در مرورگر ساخته شده، بازدید جداگانه ای به حساب نمی یاد.
این افزایش دیدن تبلیغات، غیر واقعی نیست . چون که آمار تبلیغات، تعداد hit هست و آمار مامبو تعداد بازدید.
یا علی
[/quote]
ممنون بابت پاسخت،
من آمار تبلیغات رو با گزارشی که وبگذر میده مقایسه میکنم نه با آمار مامبو.
اختلاف این آمار هم خیلی بالاست، مثلا در یک بازه زمانی من 100 تا بازدید ندارم، بعد آمار نمایش بنر 1000 تا زیاد میشه.
حالا برای حلش باید چیکار کرد؟ آیا از ربات ها هست اصلا؟
-
-
راستی منظورت از آمار بازدید های مامبو، ماژول آمار بازدید ها بود یا خود آمار تعداد صفحاتی که ذخیره میشه؟
آمار تعداد صفحات فکر میکنم دقیق باشه چون تست که کردم مشکلی نداشت.
-
-
سیستم آمار مامبو اونی هست که در تنظیمات کلی فعال میشه.
اون ماژول فقط آمار رو نشون میده. اگر دقت کنید، آمار که غیر فعال میشه اون ماژول هم چیزی رو نمایش نمی ده.
خوب طبیعیه. روبوت ها و crawler ها وقتی وارد سایت شما میشن، یا کلا هر سیستم و مرورگری که جاوااسکریپت رو اجرا نکنه، برای آمار وبگذر چیزی ممحاسبه نمیشه، اما برای کامپوننت ...
-
-
[quote author=سعید link=topic=18383.msg97831#msg97831 date=1230711023]
سیستم آمار مامبو اونی هست که در تنظیمات کلی فعال میشه.
اون ماژول فقط آمار رو نشون میده. اگر دقت کنید، آمار که غیر فعال میشه اون ماژول هم چیزی رو نمایش نمی ده.
[/quote]
توی فایل اون ماژول آمار، آمار از جدول mos_stats_agents خونده میشه و نمایش داده میشه، و همون گفته شما هم در مورد ثبت کوکی درسته. اما آماری که در قسمت بازدید صفحات در زیر منوی آمار ذخیره میشن، تعداد بازدید هر مطلب هست که در فیلد hits همون مطلب ذخیره میشه.
الان چرا برای بازدید هر مطلب همچین مشکلی وجود نداره؟ و بازدید ربات ها رو ثبت نمیکنه؟ و ارسال کوکی هم فکر نکنم درش وجود داشته باشه.
خوب طبیعیه. روبوت ها و crawler ها وقتی وارد سایت شما میشن، یا کلا هر سیستم و مرورگری که جاوااسکریپت رو اجرا نکنه، برای آمار وبگذر چیزی ممحاسبه نمیشه، اما برای کامپوننت ...
این مورد احتمالش پایین هست و تعداد کاربرایی که جاوا اسکریپت روی مرورگرشون غیر فعال باشه خیلی کمتر از چیزی هستند که بخواد این اختلاف فاحش رو بین آمار وب گذر و نمایش بنر ها به وجود بیاره.
حالا راهکار پیشنهادی شما برای شناسایی ربات ها چیه؟ و اینکه چرا اون کدی که در بالا گذاشتم جواب نمیده؟
ممنون سعید جان
-
-
فکر کنم منظورتو بد گرفتم از این جمله:
منظورت اینه که چون ربات ها جاوا اسکریپت رو نادیده میگیرن پس آماری هم در برای وبگدز ثبت نمیشه درسته؟
-
-
روبوت ها اجرا نمی کنند جاوا اسکریپت رو
-
-
آقا با تست هایی که انجام دادم اینجوری فهمیدم که تنها وقتی که ربات وارد سایت میشه مقدار متغیر $IsBot در کد بالا true هست و وقتی که در حال crawl کردن سایت هست دیگه true نیست.
حتی کد رو به این شکل قرار دادم:
کد:
if(!ereg("Googlebot", $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']))
{
$database->setQuery( "UPDATE #__banner SET impmade=impmade+1 WHERE bid='$banner->bid'" );
if(!$database->query()) {
echo $database->stderr( true );
return;
}
echo "updated";
}
در کد بالا خواستم وقتی که بازدید کننده Googlebot نباشه، کلمه updated توی صفحه قرار بگیره. سورس html ئی که موقع ورود goolebot دیده میشه کلمه updated درش نیست، یعنی اینکه این دستور درست کار کرده، اما در همون لحضاتی که سایت داره crawl میشه، نمایش بنر ها هم تعدادش زیاد میشه، یعنی دیگه این شرط جواب نمیده و انگار user-agent، دیگه Googlebot نیست.
این مورد رو برای msnbot هم تست کردم و همین نتیجه به دست اومد.
ضمنا تست های بالا رو با سایت زیر انجام دادم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که ربات های شبیه سازی شده رو به سایت میفرسته.
یه در خواست دیگه هم اینکه شما میدونی فیلد hits مطالب در کدوم فایل مامبو آپدیت میشه؟
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)