منظورم این بود که سایتتون رو می خواهید آپدیت کنید ارور میده(مطلب جدید ارسال کنید) یا اینکه می خواهید نسخه مامبو را ارتقا بدید ارور میده
گفتم شاید بعد از ارتقا امکان آپدیت سایت نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم این بود که سایتتون رو می خواهید آپدیت کنید ارور میده(مطلب جدید ارسال کنید) یا اینکه می خواهید نسخه مامبو را ارتقا بدید ارور میده
[quote author=piroozman link=topic=18462.msg98389#msg98389 date=1231177385]
[/quote]
ای کاش موضوع تایپیک و پست ها رو هم می خوندید...
در کل آپگرید سخت افزاریس...ربطی هم به مامبو نداشت
[quote author=فیروزمندان link=topic=18462.msg98302#msg98302 date=1231139121]
سلام
چرا نتونستید ؟ چه مشکلی داشتید ! لطفا کامل بنویسید تاامکان کمک و راهنمایی وجود داشته باشه
یا علی
[/quote]
آقای فیروزمندان شما چقدر می گیرید ارتقا بدید...
کار رو باید به کاردان سپرد.
ممنون..
دوست عزيز اين چه طريقه مطرح كردنه!؟؟ من بودم خيلي بهم بر ميخورد.
قصد توهين ندارم به هيچ كسي. بي ادبي نباشه احياناً ولي اين نوع صحبت كردن صحيح نيستش. من با يك فرد اينچنين صحبت نميكنم! لطفاً درخواست خودتون رو بهتر مطرح كنيد.
در ضمن موضوع ارتقا چيز خاصي نيستش كه انقدر سختش كرديد!
كامروا باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18462.msg98539#msg98539 date=1231281215]
دوست عزيز اين چه طريقه مطرح كردنه!؟؟ من بودم خيلي بهم بر ميخورد.
قصد توهين ندارم به هيچ كسي. بي ادبي نباشه احياناً ولي اين نوع صحبت كردن صحيح نيستش. من با يك فرد اينچنين صحبت نميكنم! لطفاً درخواست خودتون رو بهتر مطرح كنيد.
در ضمن موضوع ارتقا چيز خاصي نيستش كه انقدر سختش كرديد!
كامروا باشيد.
[/quote]
دیگه چطور مطرح کنم؟هرکی یه پیام میزاره یه مبلغی هم میگه واریز کنید تا ارتقاع بدیم...منم گفتم اگه قرار هزینه بشه این کارو به استاد واگزار کنیم که مدیر مامبو هستند نه هر کسی که میاد و پیام میزاره.
خوب هزینش چقدره؟
یکی میاد میگه 10 تومان یکی 20 تومان یکی میگه بیهنه می کنم قالبم عوض می کنم 100 تومان...
هیج انجمنی اینجوری ندیدم به خدا...
خوب اگه قرار باشه هزینه کنم میدم مدیر انجام بده که متخصص هستند.
خوب اون افرادي كه به شما چنين پيشنهاداتي دادند رو بايد ببينيد چه افرادي هستند.
اما من به شما آقا مجيد رو پيشنهاد ميكنم كه يكي از مديران هستند و بهتر ميتونن به شما كمك كنن :
[quote author=مجید link=topic=18462.msg98227#msg98227 date=1231069232]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق آموزش بالا بخونید و انشااله که مشکلی پیش نمیاد
اگر هم بخواهید می تونیم براتون د رازای هزینه ارتقا سایت تون راارتقا بدیم و ...
در صورت نیاز خصوصی تماس بگیرید با من
[/quote]
كامروا باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18462.msg98562#msg98562 date=1231316330]
خوب اون افرادي كه به شما چنين پيشنهاداتي دادند رو بايد ببينيد چه افرادي هستند.
اما من به شما آقا مجيد رو پيشنهاد ميكنم كه يكي از مديران هستند و بهتر ميتونن به شما كمك كنن :
[quote author=مجید link=topic=18462.msg98227#msg98227 date=1231069232]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق آموزش بالا بخونید و انشااله که مشکلی پیش نمیاد
اگر هم بخواهید می تونیم براتون د رازای هزینه ارتقا سایت تون راارتقا بدیم و ...
در صورت نیاز خصوصی تماس بگیرید با من
[/quote]
كامروا باشيد.
[/quote]
این مراحل رو رفتم اما سایت دیگه بالا نیامد....
اون سریم بهتون گفتم که مشکلم چیه تو چت صفحه ارور میداد...
خوب پس با آقا مجيد تماس بگير و درخواستت رو مطرح كن تا به ازاي هزينه اينكار رو براي شما انجام بده.