پاسخ : سايتهاي استفاده كننده از گالري تصاوير مامبو
[quote author=merkousha link=topic=18695.msg99485#msg99485 date=1232212089]
خوب این سایت هم دسته بندی هاش زیاده و هم اینکه بازدیدش بالاست O0 مال یکی از همخونه ای هام هست ..
w w w . p i x x . i r
[/quote]
این سایت از چه نسخه داتسو استفاده میکنه
[quote author=fuxco link=topic=18695.msg99528#msg99528 date=1232273774]
دوست عزيز از شما سپاسگذارم ولي باز يه مشكل ديگه وجود داره
اونم اينه كه سايت Pixx.ir پر از تروجانهايي است كه خواسته يا ناخواسته سعي در نفوذ به سيستم كاربر را دارند
من از كاسپراسكاي 2009 استفاده مي كنم چندين بار ويروس تشخيص داد و نهايتا سايت را بسيار خطرناك معرفي كرد و بلاك كرد .
با عرض شرمندگي ممكنه سايت ديگري رو معرفي كنيد ؟
[/quote]
بنده هم اول شک کردم و بعد این سایت رو کاملاً آنالیز کردم هیچ مشکلی نداره ضمناً من از کاسپرسکی 2009 آپدیت 2 ساعت پیش استفاده میکنم
میتونید به اینجا هم یه نگاه بندازید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من آخرین نسخه رو ترجمه کردم روی جوملا و میترا به خوبی کار میکنه اما روی مامبو تولبار پیغام خطا میده
پیغام خطای زیر :
کد:
Notice: Use of undefined constant _DG_PUBLISHPIC_TB - assumed '_DG_PUBLISHPIC_TB' in C:\AppServ\www\site2\administrator\components\com_datsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 63
Notice: Use of undefined constant _DG_UNPUBLISHPIC_TB - assumed '_DG_UNPUBLISHPIC_TB' in C:\AppServ\www\site2\administrator\components\com_datsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 65
Notice: Use of undefined constant _DG_MOVE_PICS - assumed '_DG_MOVE_PICS' in C:\AppServ\www\site2\administrator\components\com_datsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 67
Notice: Use of undefined constant _DG_APPROVEPIC_TB - assumed '_DG_APPROVEPIC_TB' in C:\AppServ\www\site2\administrator\components\com_datsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 69
Notice: Use of undefined constant _DG_ADDNEWPIC_TB - assumed '_DG_ADDNEWPIC_TB' in C:\AppServ\www\site2\administrator\components\com_datsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 71
Notice: Use of undefined constant _DG_EDITPIC_TB - assumed '_DG_EDITPIC_TB' in C:\AppServ\www\site2\administrator\components\com_datsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 73
Notice: Use of undefined constant _DG_DELETEPIC_TB - assumed '_DG_DELETEPIC_TB' in C:\AppServ\www\site2\administrator\components\com_datsogallery\toolbar.datsogallery.html.php on line 75
و توی فایلی که در اررور اومدده این کد ها هستن
کد:
function DATSOMAIN_MENU() {
mosMenuBar::startTable();
mosMenuBar::publishList('publish', _DG_PUBLISHPIC_TB);
mosMenuBar::spacer();
mosMenuBar::unpublishList('unpublish', _DG_UNPUBLISHPIC_TB);
mosMenuBar::custom('movepic', 'move_f2.png', 'move_f2.png', _DG_MOVE_PICS);
mosMenuBar::custom('approvepic', 'apply_f2.png', 'apply_f2.png', _DG_APPROVEPIC_TB);
mosMenuBar::addNew('new', _DG_ADDNEWPIC_TB);
mosMenuBar::editList('edit', _DG_EDITPIC_TB);
mosMenuBar::deleteList('', 'remove', _DG_DELETEPIC_TB);
mosMenuBar::endTable();
}
دوست عزيز اگه اشكالي نداره پس چرا اين همه تروجان توش پيدا مي كنه ؟
اين سايت حاوي كلي اسكريپت مضر و كد هاي تروجاني هستش
مگه مي شه كاسپر بي خودي ويروس تشخيص بده ؟
ولي باز هم از لطفتون براي معرفي لينك بعدي سپاسگزارم ولي متاسفانه اين سايت هم حاوي تصاوير زياد و بازديد زيادي نبود (مثلا بالاي هزار تصوير با بازديد روزانه بالا از گالري )
O0 من رفتم نیگا کردم ببینم که داستان تروجان چیه .
خوب ..
این دوست ما داره biteFight بازی میکنه و اسه همین یه پاپ آپ مخفی اونجا کار گذاشته که هرکی وارد میشه یه امتیاز به نفعش تو ی بازی داده میشه (5 سکه ی طلا) و اسه همین هست که کسپر اینترنت سکوریتی ممکنه بهش گیرداده باشه . شما با تضمین من برید و خیالتون در رابطه ی تروجان و ... راحت باشه ! O0 O0 O0
ممنون
يك سوال ديگه هم داشتم و اون اينكه
من تو يكي از پست ها از يكي از دوستان شنيدم كه مي گفت :
كامپوننت گالري كه از تيم خريدم خيلي مرتب تر و منظم تر بود
مي خواستم بدونم اين كامپوننت تيم الان در كدوم سايت ها استفاده مي شه و مزيت هاش نسبت به داتسو علي چيه
اين برام خيلي مهمه و البته قيمتش و اينكه از كجا ميشه تهيه اش كرد .
ممنون و منتظرم
سلام. برای اطلاع از جزئیات کامپوننت آناده شده توسط تیم می تونید به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیغام خصوصی بزنید.
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلی
بنده آخرین نسخه این کامپوننت رو فول فارسی کردم و به جرات میتونم بگم این یکی از بهترین فارسی سازی هام هست اما فقط توی منو ها مشکل داره
سلام - چقدر جالب!
پس رسول جان نتيجه ميشه شما بجز فارسي سازي، سازگارش هم كرديد.
چون من خودم به شخصه آخرين نسخه موجود در mambo-code رو بررسي كردم، مشكلاتي داشت و البته ديگر دوستان هم تأييد ميكنن كه مشكلاتي داره و از مامبو ديگ هم برداشته شد!
چند دوست ديگه هم كه من باهاشون در رابطه هستم اين كامپوننت رو فارسي كردن كه يه مقدار از مشكلات كامپوننت مونده و وقت ندارن تكميل كنن.
جالبه كه خودشون نشستن فارسي كردن! اما هيچكسي رو مطلع نكردن! در واقع از بين 6 نفري كه من مطلع هستم 5 نفر وقتشون رو براي ترجمه تلف كردن! بهتر بود يه هماهنگي ميشد. يه تاپيك ارزش اين كار رو داشت.
يا حق
من خودم نسخه های مختلفش رو استفاده کردم ..
برای ترجمه هم وقت زیادی نمی خواد .. کافیه ترجمه ی نسخه های قبلی رو کپی کنید در این یکی نسخه و یه سری متغیر های ترجمه نشده هست که بیشتر از چند ساعت وقتتون رو نمیگیره ! شاید الان دوستانی بیان و بگن که فلان و بهمان ! اما ارزش یه بار تجربه رو داره .. من خیلی وقت پیشا با نیوک کار میکردم .. یه سیستم جامع که همه چی رو باهم نصب میکنه ، و این همه دنگ و فنگ نداره ! اما با حرف هایی که دوستم -م.شادمانی- زد ، اومدم که کارای دسته جمعی انجام بدم و از متن باز و نرم افزار آزاد لذت ببرم .. اون موقع ها ، خیلی ها روح ا.. بلوردی رو به خاطر کارهاش آدم بدی میدونستن و میگفتن که باید متن باز رو در اختیار همه قرار داد و این کارها کار صحیحی نیست و ... اما الان .. مامبو دیگ رو با هم یه نگاه بندازیم ؟ چند تا از اون کامپوننت های قدیمی الان مجانن در اختیارن ؟ بگذریم .. این قصه سر دراز دارد .. تقصیر خود ما هم هست .. خوب وقتی یه نفر یه وقتی میذاره و تنهایی کار میکنه و به قصد تجاری نمیشه بهش خرده گرفت .. اما کاش .. دوباره اون کارهای گروهی زنده میشد .. الان که همه درگیر امتحاناتیم . من خودم قرار بود یه سری قالب بزنم اصلا وقت نکردم .. اما کاش ........ ::)