پاسخ : دلیل این علامت سوالات چیست
آقا سعید سلام
یک اتفاق عجیب میافتد
این فایل رو درست کردم و فرستادم بالا. اتفاقی که میافته اینه. وقتی توی سیستم فایل رو ادیت میکنم و اسم سایت رو مینویسم به فارسی و میفرستم بالا کنار windows internet explorer فارسی و درست نشون میده. ولی وقتی تو خود قسمت مدیریت سایت ادیت انجام میدم تبدیل به علامت سوال میشه.
البته بقیه موارد مثل عکس دوم که قرار دادم چون توی configuration.php نیست باز هم ??????? نشون میده.
نکته اینکه همچنان در کنار اسم سایت زده untitled documnet
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
نوشتن untitled documnet احتمالاً به خاطر ضعف قالبتون باشه.
شما ببينيد با قالب پيشفرض هم اين مشكل رو داريد؟
در رابطه با مشكل اصليتون هم ميشه بفرماييد با چه مرورگري به مديريت مامبو وارد ميشويد؟ بهترين براي مديريت مامبو فايرفاكس هستش. حتماً امتحان كنيد.
فايل كانفيگ هم دقيقاً كاري كه سعيد گفتش رو انجام داديد؟
يا حق
سلام
در مورد اول حق با شما بود.مشکل از قالب بود.
در مورد مشکل اصلی با فایرفاکس هم امتحان کردم.کاری هم که آقا سعید گفته بود انجام دادم.موقعی که توی سیستم save میکنم و میفرستم بالا همه چی درست هست.
وقتی از توی منوی مدیریت تنظیمات اصلی رو تغییر میدم اینجوری میشه.
من الان سايت شما رو ديدم، مشكلي نيست. (صفحه اصلي - سايت بهمن حاتمي)
شما هنوز با مشكل روبرو هستيد ؟!
يا حق
سلام
برای این درست نشان میدهد که فایل configuration رو در ویندوز درست کردم و متن رو نوشتم و آپلود کردم.اگر در صفحه مدیریت سایت ادیت کنم علامت سوال میشود.
ولی با توجه به اینکه فقط اسم سایت در configuration است بقیه موارد علامت سوال مانده.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلات در حال زیاد شدن است !!!!!!!!
هر متنی فارسی مینویسم علامت سوال میشه :(
این برای نمونه اسم بخش است. متون اصلی و محتوی و همه همینطور است.
سلام.راستش از اول تاپیک تا الان که هر عکسی گذاشتید باز نشد (برای من البته) tinypic *****ه!
اما در مورد اینکه می فرمایید متون اصلی و ... هم مشکل دارند معلوم میشه مشکل از دیتابیس شماست . ببیند encoding دیتابیستون چطوریه؟
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
سلام
نرم افزار رو نصب کردم هر جوری بود ولی مشکل علامت سوالات پا برجاست.
من 4 تا سایت مامبو دیگه هم دارم که سالم کار میکنند. دیتابیس رو مقایسه کردم مثل هم بود.
اگر احساس میکنید با نگاه کردن مشکل پیدا میشه به من بگید یوزر و پسورد چی رو براتون بفرستم.
همچنان نیازمند یاری سبزتان هستیم
چند تا سوال که هنوز جوابی نداید
1- آیا این سایت از ابتدا نصب شده است یا انتقال دادید
2- فقط در یک بروزر مشکل دارد
3- نسخه مامبو چند است ؟