سلام
میتونی از این docman استفاده کنی که خود مامبولرن هم از همین استفاده میکنه.
لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میتونی از این docman استفاده کنی که خود مامبولرن هم از همین استفاده میکنه.
لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
با تشکر از شما . فقط دو تا سئوال باقی مونده
1- آیا این نسخه ای که دادین جدیده ؟
2- اگر نسخه جدیده , در صورت فارسی شدن میشه منم اون رو فارسی کنم یا باید دوباره روز از نو روزی از نو
آقا نصب کردم این ایراد رو میده , چیکار باید بکنم ؟
Warning: require_once(/home/farsisub/public_html//includes/domit/xml_domit_lite_include.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/farsisub/public_html/administrator/components/com_docman/classes/DOCMAN_params.class.php on line 20
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/farsisub/public_html//includes/domit/xml_domit_lite_include.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/farsisub/public_html/administrator/components/com_docman/classes/DOCMAN_params.class.php on line 20
[quote author=تیرداد link=topic=220.msg27043#msg27043 date=1170087671]
با تشکر از شما . فقط دو تا سئوال باقی مونده
1- آیا این نسخه ای که دادین جدیده ؟
2- اگر نسخه جدیده , در صورت فارسی شدن میشه منم اون رو فارسی کنم یا باید دوباره روز از نو روزی از نو
[/quote]
1- این لینکی که دوستمون دادن با 4.6 مشکل داره !
2- نسخه جدیدش رو میتونین از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دریافت کنین و اگه دوست داشتین خودتون فارسیش کنین ! تیم فارسی شدش رو در بخش ویژه منتشر خواهد کرد !
آقا من به سایتش سر زدم اما نسخه ای که داده نوشته
Note : DOCMan 1.3 is only compatible with Mambo 4.5.1/2 and Joomla 1.0.x
به نظر میرسه اینم با 4.6.1 مشکل داره ! چیکار باید کرد ؟
ببینم اگر remository اصلی رو بگیرم و نصب کنم بازم مشکل داره ؟
یعنی نسخۀ 3.4.1 رو میگم
نسخۀ انگلیسیش رو میگم
سلام
خوب ببینید با ورژن 461 سازگاری داره یا نه!
لوکال هاست برای همینه دیگه ;)
آقا دقیقاً میشه بگین این نسخۀ فارسی کی ارائه میشه ؟
???
خیر
تاریخ دقیقی فعلا نمیتونیم ارائه بدیم
متشکرم
[quote author=رادمهر link=topic=220.msg17406#msg17406 date=1162631924]
این سایت داکمن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسخه فارسی شده هم در بخش ویژه قرار خواهد گرفت!
[/quote]
يعني براي ما ار باب رجوع نيست >:( >:( >:(
شما برای دریافت این فایل با جناب رادمهر بصورت خصوصی مطرح کنید در صورت صلاحدید تصمیمات رو ایشون میگیرند.