-
پاسخ : منوهای جمع شو
این سایت رو هرکاری کردم باز نشد! نمیدونم چرا! اما :
خوب من دقیقاً با توجه به اینکه شما گفتید شبیه اکسس بهتون گفتم که باید چیکار کنید. یکبار دیگه ارسال من رو در اینباره بخون!
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19346.msg102952#msg102952 date=1235981648]
جاوا باید استفاده کنید. فکر کنم نسخه جدید dhtml menu چنین چیزی بسازه و تحویلتون بده. اگر هم این نرم افزار نتونه پس احتمالا توی یه نرم افزار مشابه دیگه دیده بودم! در هر صورت میتونید همچنین چیزی داشته باشید. اگر هم سایتی هست که از این ترفند استفاده کردهٰ از سورس کدش ببینید و الگو بگیرید و استفاده کنید.
[/quote]
یا حق
-
ممنون
سايت مشكلي نداره . يك پيغام OK ميده و بعد وارد ميشه .
چون شما دقيق نگفته بوديد ، توجهي نكردم. اين چيزي كه شما گفتيد ، كامپوننته و يا احتياج به كد نويسي داره ؟
ضمنا خيلي علاقه دارم يك قالب شبيه همين سايت يا سايت تبيان داشته باشم . ( يعني همه چيزش دستي تنظيم شده باشه ) . البته با توجه به جستجويي كه كردم ، فكر ميكنم بايد از Frontpage و يا dreamwaver استفاده كنم .
-
[quote author=p30p30 link=topic=19346.msg103074#msg103074 date=1236106608]
ممنون
سايت مشكلي نداره . يك پيغام OK ميده و بعد وارد ميشه .
چون شما دقيق نگفته بوديد ، توجهي نكردم. اين چيزي كه شما گفتيد ، كامپوننته و يا احتياج به كد نويسي داره ؟
ضمنا خيلي علاقه دارم يك قالب شبيه همين سايت يا سايت تبيان داشته باشم . ( يعني همه چيزش دستي تنظيم شده باشه ) . البته با توجه به جستجويي كه كردم ، فكر ميكنم بايد از Frontpage و يا dreamwaver استفاده كنم .
[/quote]
این یک نرم افزاره که منو رو میسازید و فایل و کدی که تحویل میده رو توی یک ماژول یا یک جدول از قالب و یا ... منتشر میکنید و نمایش میدید.
در رابطه با قالب هم اگر کمکی میخواهید و یا توضیحی در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید تا براتون توضیح داده بشه.
یا حق
-
با سلام
نرم افزار رو دانلود کردم اون هم 2 ورژن متفاوت . متاسفانه این مدل منو ، وجود نداشت .
ضمنا سایت سالمه و کار میکنه . یک نگاهی بندازید.
-
سلام
بله سایت رو دیدم. این منوها رو فکر میکنم از طریق css ایجاد میکنن. کمی در اینترنت در اینباره جستجو کنید روشهای اینکار توضیح داده شده.
یا حق
-
اینم چنتا نمونه که بدونید اگر خودتون بیشتر بگردید میتونید پیدا کنید.
یکی از صفحه هایی که برات لینک گذاشتم 71 مدل مختلف داره، حتماً تست کن ببین چیزی که میخوایی بینش هست یا نه.
اگر منوی مورد نظر خودت رو پیدا کردی در اینجا قرار بده تا اگر امکانش باشه آموزشش رو تهیه کنم برای همه و در ویکی مامبولرن منتشر کنیم.
یا حق
-
گشتم يا من بلد نبودم و يا پيداش نكردم . همه جور منويي داشت غير از اون منويي كه من دنبالش بودم .
-
سه صفحه ای که در اختیارتون گذاشتم و لینک دادم شاید نداشته باشن؛ اما خوب شما هم میتونید صفحات و سایتهای دیگری پیدا کنید! هرگز از جستجوی در وب منصرف نشید.
یا حق
-
با تشكر
با چه عنوان يا عناويني جستجو كنم ، فكر ميكنم در اين زمينه يك كم جستجوم ضعيف باشه . ولي باز هم جستجو ميكنم تا به نتيجه برسم .