پاسخ : گذاشتن قالب بین تبلیغات
سلام
شما چرا معذرت خواهی میکنین ؟ خجالت ندین
بازم معذرت
اما راجب این جمله شما
اولا به صورت پیشفرض چنین موقعیتی توی مامبو نداریم و ثانیا اگر هم banner مد نظرتون بوده باید چک کنید ببنید ماژول تبلیغات در اون موقعیت منتشر شده باشه حتما.
من متوجه منظور شما شدم
ولی نمیدونم چه جوری باید چک کنم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://tinypic.info/...thumb.jpg]</a>
ولی فک میکنم تو موقیعت بنر و راست و چپ منتشر شده باشه تبلیغات
که من میخوام یکی از تبلیغاتی که تو موقعیت بنر منتشر شده هست رو در پایان هر مطلب منتشر کنم
مرسی
سلام. برای چک کردنش کافیه برید به مدیریت ماژول ی بخش کاربری و اونجا جلوی هر ماژولی نوشته که تو چه موقعیت هایی منتشر شده. اگر توی موقعیت banner منتشر شده تبلیغات، کافیه شما اون s را از انتهای نوشته ای که عکسش را اینجا هم گذاشتید بردارید تا درست بشه. تست کنید حتما جواب میده . ;)
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
اقای کاظم زاده خیلی ممنون
درست شد مرسی
ولی یه مورد کوچیک
اینجوری تنوع تبلیغات میاد پایین
هرچی بالا بذارم زیر همه مطالب میاد
البته شاید این حرفی که میزنم اشتباه باشه
شما درست یا نادرستش رو تایید کنید
اگر اخر هر مطلب به صورت اختصاصی هر مطلب یک تبلیغ بزاریم بهتر از این حالت باشه
اگر راه حل بهتری هست بفرمایید تا امتحان کنم
من میخوام تبلیغاتی که زیر مطالب میاد متفاوت باشه با ما بقی تبلیغات که در سایت هست
مرسی
ولی یه مورد کوچیک
اینجوری تنوع تبلیغات میاد پایین
هرچی بالا بذارم زیر همه مطالب میاد
البته شاید این حرفی که میزنم اشتباه باشه
شما درست یا نادرستش رو تایید کنید
اگر اخر هر مطلب به صورت اختصاصی هر مطلب یک تبلیغ بزاریم بهتر از این حالت باشه
اگر راه حل بهتری هست بفرمایید تا امتحان کنم
من میخوام تبلیغاتی که زیر مطالب میاد متفاوت باشه با ما بقی تبلیغات که در سایت هست
خوب شما می تونید در کامپوننت تبلیغات، صاحبان تبلیغ مختفی تعریف کنید.
سپس از ماژول تبلیغات کپی بگیرید و در هر کدام از این کپی ها در تنظیمات ماژول تعیین کنید که تبلیغات مربوط به یک صاحب تبلیغ رو نشون بده.
هر یک از این ماژول ها رو هم در موقعیت های جداگانه ای منتشر کنید. (برای تعریف موقیت ماژول می تونید به مدیریت قالب ها - موقعیت ماژول ها مراجعه کنید)
سپس برای تنوع در هر کدوم از مطالب ، با استفاده از اون مامبوت ، در هر مطلب ، موقعیت مختلفی رو فراخوانی کنید که در اون موقعیت ها، ماژول های تبلیغ قرار دارند
یا علی