سلام. دوست عزیز یک سوال : شما می خواهید یک قسمت به عنوان دفترچه ی مهمان توی سایتتون داشته باشید یا اینکه زیر هر مطلب امکان کامنت گذاری ببرای کاربران فراهم کنید؟
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. دوست عزیز یک سوال : شما می خواهید یک قسمت به عنوان دفترچه ی مهمان توی سایتتون داشته باشید یا اینکه زیر هر مطلب امکان کامنت گذاری ببرای کاربران فراهم کنید؟
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی
تشكر از توجه تون من نميخوام زير هر مطلب يادداشت بزارن ميهخوام يه جايي باشه كه بازديدكنندگان بتونن اونجا براي كامنت بزارن و بتونن يادداشت بنويسن و ديگران از اين نظرات استفاده كنن منظورم سه حالتي مثل چت روم ولي با اين تفاوت كه كامنت ها پاك نشه و آرشيو شه دقيقا همين بخش نظرات وبلاگ ها مشكل من رو حل ميكنه ولي مشكل اينه كه من نميدونم چطور اون رو بزارم توي سايتم كه دقيقا در وسط قالب قرار بگيره چون با لينك اور كه اون رو ميارم صفحه به شكل ناهماهنگي توي قالب قرار ميگيره ..با سپاس
سلام. خب پس شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود کنید و روی مامبوتون نصب کنید. احتمالا به دردتون می خوره. ;)
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
مرسي.. فكر كنم اين بد نباشه فقط يه سوال ميشه يادداشت هاي اين دفترچه رو به صورت ماهيانه آرشيو كرد ؟
سلام. الان جلوم ندارم متاسفانه چیزی هم یادم نمیاد. نصب کنید معلوم میشه :D
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلی
من نصب كردم ولي مشكل اينه كه نميشه به صورت ماهيانه آرشيو كرد و بعلاوه با گذاشتن هر نظر توي سايت از فضاي سايت كم ميشه چون توي سايت ما ماهيانه در بين 1000 تا 2000 كامنت داريم و فكر كنم اين همه كامنت قسمت زيادي از فضاي سايت رو هر ماه بخودش اختصاص بده براي همين بايد از يه فضاي ديگه مثه نطرات وبلاگ ها استفاده كنم ... كه دوباره برگشتم سر پله اول ...واقعا از توجه تون ممنونم ;)
خوب با این اوصاف، شما از شکل و شمایل لینک آور خوشتان نمیاد.چون صفحه را داخل یک فریم لود میکنه و دورش اسکرول می خوره.
شما می تونید یک منو درست کنید. بعد یک قالب برای اون منو اختصاص بدهید. و بعد هم داخل اون قالب طوری تغییرات ایجاد کنید که منویی که از اون قالب استفاده میکنه
محتوا را وسط صفحه لود کنه. مثل مطالب معمول سایت که در Main Body نمایش داده میشه.
در ضمن توی نظر خواهی وبلاگ ؛ مگه میشه آرشیو ماهانه داشت؟؟؟
شما از کدام سرویس وبلاگ استفاده می کنید؟؟؟
مرسي دوست عزيز ولي اي كاش بيشتر توضيح ميدادين چون من هنوز درگير اين قضيه هستم :'(
من از پرشين بلاگ استفاده مبكنم و هر بار سر ماه يه پست جيدي مي سازم و اون قبلي رو ارشيو ميكنم
اين جوري خيلي راحت همه بهش دسترسي دارن
میتونم آدرس بلاگتون را ببینم؟ من الان متوجه نشدم که چی را آرشیو میکنید؟؟؟
خود پست را می فرمایید؟ یا نظر سنجی را؟؟؟
فقط نظراتي رو كه ميزارن ارشيو ميكنيم
ما از قسمت نظرات پرشين بلاگ يا بلاگفا براي كانت هاي بازديد كنندگان استفاده ميكنيم و هر ماه آرشيو ميكنيم
و اون رو لينك كرده بوديم توي سايت به صورت لينك آور ولي من الان ميخوام بخش نظرات بياد وسط صفحه (قالب )قرار بگيره و و روي بقيه ماژول ها تاثير نزاره... ممنونم