عزیزان دل انگیز
لینک دانلود اون آمار گیر: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی ساز: فعلا دارم براتون جورش میکنم!! 2 روز دیگه یه سرکوچولو بزنید به بخش پروژه های سایتم.
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزان دل انگیز
لینک دانلود اون آمار گیر: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فارسی ساز: فعلا دارم براتون جورش میکنم!! 2 روز دیگه یه سرکوچولو بزنید به بخش پروژه های سایتم.
Oh TNX
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=2033.msg11984#msg11984 date=1156336750]
عزیزان دل انگیز
[/quote]
[size=10pt]سلام
باور كنيد بيش از 3 ساعت جستجو كردم، اين رو هم ميدونم كه "اين تاپيك طی 120 روز اخیر هیچ پستی نداشته است" قوانين رو هم خوندم و از زدن پيغام خصوصي هم پرهيز كردم و قبل از اينكه اين رو بنويسم چك كردم و ديدم كه آقاي احمدزاده عزيز هنوز فعال هستند و آخرين فعاليت ايشون "شنبه, 03 فبریه 2007 - 18:56" بوده پس شما رو به خدا كسي تذكر آييننامهاي نده چون چاره ديگري به نظرم نرسيد به جز اينكه همينجا بنويسم !!
جناب احمدزاده عزيز
اين برنامهاي كه معرفي فرموديد را دريافت و براي سايت يكي از دوستانم نصب كردم ولي فقط آمار بخش خودش را ميگيرد و چيزي هم در آن پيدا نكردم كه مثلاً مثل "تگ" هاي آماري كه نمونه آن نيز در همين سايت است ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) بدهم كه ايشون در قالب استفاده كند !؟
ضمنا، به بخش پروژههاي سايت شما هم مراجعه كردم ولي چيزي پيدا نكردم
البته ديدم كه در سايت خودتان اين برنامه را تغيير هم داده و زبان فارسي هم به آن افزودهايد. حالا چند سؤال
1 - اين مورد كنوني را بايد چكار كنم؟ (البته سايت كاملا انگليسي است و از همان برنامه انگليسي ميخواهم استفاده كنم)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و بخش آمار هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2 - اين نسخه فارسي را از كجا ميتوان دريافت كرد ؟ اگر ممكن است لينك بدهيد
با تشكر فراوان
[/size]
[quote author=اكبر link=topic=2033.msg27920#msg27920 date=1170894957]
[size=10pt]سلام
باور كنيد بيش از 3 ساعت جستجو كردم، اين رو هم ميدونم كه "اين تاپيك طی 120 روز اخیر هیچ پستی نداشته است" قوانين رو هم خوندم و از زدن پيغام خصوصي هم پرهيز كردم و قبل از اينكه اين رو بنويسم چك كردم و ديدم كه آقاي احمدزاده عزيز هنوز فعال هستند و آخرين فعاليت ايشون "شنبه, 03 فبریه 2007 - 18:56" بوده پس شما رو به خدا كسي تذكر آييننامهاي نده چون چاره ديگري به نظرم نرسيد به جز اينكه همينجا بنويسم !!
جناب احمدزاده عزيز
اين برنامهاي كه معرفي فرموديد را دريافت و براي سايت يكي از دوستانم نصب كردم ولي فقط آمار بخش خودش را ميگيرد و چيزي هم در آن پيدا نكردم كه مثلاً مثل "تگ" هاي آماري كه نمونه آن نيز در همين سايت است ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) بدهم كه ايشون در قالب استفاده كند !؟
ضمنا، به بخش پروژههاي سايت شما هم مراجعه كردم ولي چيزي پيدا نكردم
البته ديدم كه در سايت خودتان اين برنامه را تغيير هم داده و زبان فارسي هم به آن افزودهايد. حالا چند سؤال
1 - اين مورد كنوني را بايد چكار كنم؟ (البته سايت كاملا انگليسي است و از همان برنامه انگليسي ميخواهم استفاده كنم)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و بخش آمار هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2 - اين نسخه فارسي را از كجا ميتوان دريافت كرد ؟ اگر ممكن است لينك بدهيد
با تشكر فراوان
[/size]
[/quote]
جواد جان چند مدتي هست كه كمتر مياد توي فروم و كمي فعاليتش كم شده اگه بهش ميل بزنيد سريعتر جواب ميگيريد!
ارادتمند ، بهمني
اوخ اوخ!! اکبر جون چرا داد میزنی من همینجام.......
چشم اقا -- جواب شما رو هم دادم.
[size=10pt]سلام،
آقا ما جسارتي به شما نكرديم، و اساساً اهل اينكار هم نيستيم ;)
ما مخلص همه بر و بچههاي مامبويي هم هستيم.
ولي از بس يه چيزي نوشتيم شونصدتا تذكر آييننامهاي بهمون دادن گفتيم قبلش اين كارها رو كرديم كه ايندفه ديگه ولقدمون نكنن :-[
جواد جان از عينك هم استفاده كردم ولي جوابي نميبينم :-\[/size]
جواد جان البته ببخشيد من جاي شما جواب ميدم
اكبر جان برو به اين لينك:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين كامپوننتي كه آقا جواد فرموده بودند
ميتوني يكم نكست بزني و يه كد بهت ميده و ... يا علي
اگه به دردت خورد دعاي فرج بخون
يا علي
سلام
ممنون، اول توضيح بدم كه آقا جواد زحمت كشيده بود و تو سايت خودش جواب رو نوشته بود كه رفتم و ديدم، براي دوستاني كه مطلب را ممكن است بعداً دنبال كنند هم آدرس رو ميگذارم كه خيلي گيج نشوند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از شما هم سپاسگزارم و اگه راه هم نندازه دعاي فرج رو ميخونيم ;)
ولي راستش من بيشتر گيج شدم، من اصلاً هيچ كدوم از اينها منظورم نبود. ببينيد خيلي ساده:
اون برنامهاي را كه جوادآقا معرفي كرده بود از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گرفتم و نصب كردم و در پايين هم آدرسها رو دادم كه ببينيد.
حالا
اول اين برنامه فقط آمار بخش خودش را ميگيرد نه همه سايت را و چيزي هم در آن پيدا نكردم كه مثلاً مثل "تگ" هاي آماري كه بدهم كه صاحب سايت تا در قالب استفاده كند كه بتواند آمار كل سايت را داشته باشد.
و دوم نسخه فارسي همين برنامه را از كجا ميتوان دريافت كرد ؟
ممنون
سلام مجدد!
چند تا نکته::
1- برنامه CHC رو من دانلودش کردم، ترجمه کردم گداشتم روی سایتم حالا یه مقدار دستکاری در سطح هسته هم ایجاد کردم که فکر نکنم در حالت عادی کسی به اون ها نیازی داشته باشه؛ امکاناتی مثل گزارش دهی توسط SMS Server ها و .... اگر کسی از ترجمه فارسی و قالب اون راضی هست تا بهش بدم (یا بذارم رو سایت) -- البته یه interface جالب هم داره که کل امار رو یه جا عرضه میکنه (بدون مراجعه به آمارگیر).
2- اون قاله که اکبر جان لینکشو دادن در رابطه با نسخ قدیم (4.5) مامبو هست و فقط مربوط به امارگیری بیس مامبو میشه و بس اما اون سیستمی که من استفاده کردم با استفاده از تگ های java و یا php امار و یه سری اطلاعات اضافه رو استخراج و استفاده میکنه.
3- تنظیم برنامه CHC یه خورده اذیت میکنه اما اگه درست تنطیم بشه برنامه سر به زیر و ایمنی هست
4- حالا امار گیری از سایت چه نسبتی به سایت snap.com داره؟؟؟
و 5- دعای فرج فراموشتون نشه.....
[size=10pt]جواد جان سلام
فدات بشم الهي ما دعاي فرج رو خونديم، دستت هم درد نكنه كه آخر سر يه جواب درست درمون گرفتيم ;)
حالا اين CHC رو كه من گذاشتم براي اين بنده خدا بايد بردارم و نسخه ديگهاي رو بذارم يا بايد تنظيماتي توش انجام بدم ؟
براي اون نسخه فارسي شده هم اگه لطف كني برام بفرستي ممنون ميشم
فقط راهنمايي زير اكابر كن ;D
[/size]