حالا كه تاريخ درست شد مي رسيم به بحث ساعت.
اين كار ممكن نيست چون مقادير غير صحيح رو قبول نمي كنه و روي -12 ست مي شه.نقل قول:
برای ست کردن 3.5 هم میتونید مستقیما این عدد را در configuration.php ست کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا كه تاريخ درست شد مي رسيم به بحث ساعت.
اين كار ممكن نيست چون مقادير غير صحيح رو قبول نمي كنه و روي -12 ست مي شه.نقل قول:
برای ست کردن 3.5 هم میتونید مستقیما این عدد را در configuration.php ست کنید
ظاهراً بنا به دلایلی در بسته ارائه شده مامبولرن این قسمت را تغییر دادند. که احتمالاً دلیل خاصی داشته!
اگر احتیاج میدونید در رابطه با این مورد اطلاعات بیشتری بدست بیاورید میتوانید با دوستان خوبم با شناسه کاربری "مجید" و یا "فیروزمندان" در پیغام خصوصی در ارتباط باشید و موارد را جویا شوید.
در هر صورت همانطور که فرمودید با غیرفعال کردن خط 584 در فایل admin.content.php به نشانی administrator\components\com_content در هسته مامبو، از آن پس هنگام ایجاد مطلب و انتشار آن بدون هیچ مشکلی در تاریخ خواهید بود.
در رابطه با ساعت هم لطفاً در یک تاپیک جدید مطرح کنید.
یا حق
خیر. اگر بعدا از طریق مدیریت مامبو تغییرات رو ذخیره نکنید، مشکلی بوجود نمیاد.نقل قول:
اين كار ممكن نيست چون مقادير غير صحيح رو قبول نمي كنه و روي -12 ست مي شه.
[quote author=سعید link=topic=20012.msg106715#msg106715 date=1242025795]
خیر. اگر بعدا از طریق مدیریت مامبو تغییرات رو ذخیره نکنید، مشکلی بوجود نمیاد.نقل قول:
اين كار ممكن نيست چون مقادير غير صحيح رو قبول نمي كنه و روي -12 ست مي شه.
[/quote]
خب چه کاریه!؟ هسته رو ادیت کنید و پچ اون رو منتشر... این اشکال کاملان پایه ایه و از دست من هم کاری بر نمی آد در غیر این صوت انجام می دادم.
البته ضمن پوزش!
یعنی به نظر شما به خاطر یک تغییر کوچیک و بی نیاز! نسخه RC منتشر بشه؟! به نظرتون اینکار جالبه؟! اصلاً اینکار درسته ؟! نیازی بهش هست؟! البته نظر شما محترم هست.
اما به نظر من نیازی به هیچ ویرایش و پچی نیست. فایل کانفیگ را باز کنید و عدد مورد نظر خودتون رو وارد کنید و بدون هیچ مشکلی ادامه دهید و از سایت خود لذت ببرید.
در ضمن این اشکال نیست، به نظر من یک حسن هست!
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20012.msg106941#msg106941 date=1242333938]
یعنی به نظر شما به خاطر یک تغییر کوچیک و بی نیاز! نسخه RC منتشر بشه؟! به نظرتون اینکار جالبه؟! اصلاً اینکار درسته ؟! نیازی بهش هست؟! البته نظر شما محترم هست.
اما به نظر من نیازی به هیچ ویرایش و پچی نیست. فایل کانفیگ را باز کنید و عدد مورد نظر خودتون رو وارد کنید و بدون هیچ مشکلی ادامه دهید و از سایت خود لذت ببرید.
در ضمن این اشکال نیست، به نظر من یک حسن هست!
یا حق
[/quote]
چه عرض کنم آقای مهربون ، عرض بنده انتشار نسخه نبود ، به نظرم رسید که بشه با تغییر یکی دو فایل این اشکال رو کاملن برطرف کرد و اون یک دو فایل رو منتشر کرد که با جایگزینی مشکل بر طرف بشه! در این که این یک اشکاله هم شکی ندارم ، در هر حال اختلاف زمانی ایران با گرینویچ 3.5 ساعته و مامبو قادر به این تنظیم نیست! و این برای سایت های خبری بسیار مهمه ، اینکه این یک حسنه رو هم نفهمیدم چه طور حسنی می تونه باشه! در باب اینکه نظر من نوعی محترمه یا نه هم آدم باید خودش عاقل باشه! به نظرم نظر تک تک اعضاء انجمن چه شما ی دو هزار پستی و چه اون بابای 1 پستی بسیار مهمه... دلائلی هم از بابت موثر بودن این نظر ارائه کردم اگر مقبول باشد...
وسلام...
ناراحت نشو دوست من، چرا حالا میزنی منو ؟! ببخش خوب.
اما اگر دقت کنی این یک اشکال نیست و میشه مامبو رو با ساعت 4.5 و یا 3.5 هم تنظیم کرد!
کمی در ارسالهای من و سعید دقت کنی متوجه میشی که برای اینکار باید چکار کنی!
در هر صورت بله میشه اینکار رو انجام داد و دوست خوبمون "mraict " هم اینکار را در یک تاپیک دیگر مفصل توضیح دادند که چگونه ساعات مختلف رو اضافه کنید! یک تغییر کوچیک در کدنویسی کامپوننت کانفیگ مامبو هست که به سادگی میتونید اعمال کنید.
در ضمن همچنان بر این موضوع پافشاری میکنم که این یک اشکال نیست و یک حسن هست.
در هر صورت اگر از دست من ناراحت شدی شرمندم. ولی قصدی نداشتم و امیدوارم من رو ببخشید. فقط نظرم رو گفتم و به شما هم بی احترامی نکردم. حالا چرا ناراحت شدی من نمیدونم!
در ضمن تک تک ارسالهای دوستان و شما برای شخص بنده هزاران هزار ارسال میارزه، چرا که من خودم با مطالعه تک تک این ارسالها موارد مختلفی رو یاد گرفتم! و اصلاً تعداد ارسال هرگز برای من مهم نبوده، در عین حال که بسیاری از دوستان فکر میکنن تعداد ارسال بسیار مهم هست برای من. انشاالله یک فکری میکنم تعداد ارسالهام رو کاهش بدم تا این تفکر برطرف بشه.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20012.msg106986#msg106986 date=1242402563]
ناراحت نشو دوست من، چرا حالا میزنی منو ؟! ببخش خوب.
اما اگر دقت کنی این یک اشکال نیست و میشه مامبو رو با ساعت 4.5 و یا 3.5 هم تنظیم کرد!
کمی در ارسالهای من و سعید دقت کنی متوجه میشی که برای اینکار باید چکار کنی!
در هر صورت بله میشه اینکار رو انجام داد و دوست خوبمون "mraict " هم اینکار را در یک تاپیک دیگر مفصل توضیح دادند که چگونه ساعات مختلف رو اضافه کنید! یک تغییر کوچیک در کدنویسی کامپوننت کانفیگ مامبو هست که به سادگی میتونید اعمال کنید.
در ضمن همچنان بر این موضوع پافشاری میکنم که این یک اشکال نیست و یک حسن هست.
در هر صورت اگر از دست من ناراحت شدی شرمندم. ولی قصدی نداشتم و امیدوارم من رو ببخشید. فقط نظرم رو گفتم و به شما هم بی احترامی نکردم. حالا چرا ناراحت شدی من نمیدونم!
در ضمن تک تک ارسالهای دوستان و شما برای شخص بنده هزاران هزار ارسال میارزه، چرا که من خودم با مطالعه تک تک این ارسالها موارد مختلفی رو یاد گرفتم! و اصلاً تعداد ارسال هرگز برای من مهم نبوده، در عین حال که بسیاری از دوستان فکر میکنن تعداد ارسال بسیار مهم هست برای من. انشاالله یک فکری میکنم تعداد ارسالهام رو کاهش بدم تا این تفکر برطرف بشه.
یا حق
[/quote]
سلام
سوء برداشت است! ناراحتی وجود ندارد...
ارادتمند
من هم اين مشكل را دارم
تاريخ انتشار را 1384 مي زنه چكار بايد كرد كه درست شود
سلام
روش حل این مشکل در همین تاپیک هست.
[quote author=mraict link=topic=20012.msg106628#msg106628 date=1241877812]
مامبو 4.6.5 مامبولرن
شماره خط 584 از فايل administrator\components\com_content\admin.content .php
[/quote]
این مطلب در ویکی مامبولرن و مشکلات مامبوی 4.6.5 ذکر شد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق