با سلام و تشكر
من فكر ميكنم تعداد زيادي از آدرسها //index.php را اضافه دارند . به نظر شما مشكل از ريدايركت نيست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و تشكر
من فكر ميكنم تعداد زيادي از آدرسها //index.php را اضافه دارند . به نظر شما مشكل از ريدايركت نيست ؟
صبر کنید تا یکی از مدیران شما رو راهنمایی کنند.
يعني مديران خودشون به اين تاپيك سر ميزنند .؟! يا اينكه پيغام بفرستم و دعوتنامه بدم ؟
به نظر من مشکل از سایت شما نیست.
توی سایت شما ریدایرکتی اصلا روی index.php انجام نمیشه که بگیم مشکل از اون هست.
به نظر من مشکل از گوگل هست.
برای سایت من مثلا 5 تا از آدرس ها رو زده که not found هستند:
نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که هر دو کاملا بی ربط هستند چون همچین آدرس هایی اصلا وجود نداره توی سایت من.نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی آدرس اول من یه روزی photoshop رو اشتباه به صورت poshop تایپ کردم و حالا گوگل هنوز که هنوزه گیر داده و اونو با همه چیز قاطی می کنه و میگه وجود نداره.
در مورد آدرس دوم هم من اصلا از sef مامبو استفاده نمی کنم. در حالی که نصف آدرس، آدرس sh404sef هست و نصف دیگه ی اون از sef مامبو که قبلا روی سایت فعال بوده و گوگل هر از چند گاهی یه مشت از این آدرس های بی ربط رو به من میده و میگه not found!!!!!!
و باز چند روز میگذره یه مشت آدرس حذف میشن و یه مشت جدید اضافه میشن.
در مورد سایت شما هم فکر می کنم موقعی که sh404sef رو نصب کرده بودی آدرس هات روی index.php ریدایرکت می شد؟ درسته؟ (درست یادم نیست)
که فکر کنم گوگل سر همون جو گرفتتش الگی گیر میده.
یکی این پست قبلی من رو خواهشا ویرایش کنه و این آدرس ها رو از لینک در بیاره( یادم رفت من، شرمنده)
این لینک ها جایی پخش نشده گوگل الگی گیر میده بهش وای به حال اینگه پخش بشه.
[quote author=emad_67 link=topic=20028.msg107741#msg107741 date=1243353970]
به نظر من مشکل از سایت شما نیست.
توی سایت شما ریدایرکتی اصلا روی index.php انجام نمیشه که بگیم مشکل از اون هست.
به نظر من مشکل از گوگل هست.
برای سایت من مثلا 5 تا از آدرس ها رو زده که not found هستند:
نقل قول:
که هر دو کاملا بی ربط هستند چون همچین آدرس هایی اصلا وجود نداره توی سایت من.نقل قول:
توی آدرس اول من یه روزی photoshop رو اشتباه به صورت poshop تایپ کردم و حالا گوگل هنوز که هنوزه گیر داده و اونو با همه چیز قاطی می کنه و میگه وجود نداره.
در مورد آدرس دوم هم من اصلا از sef مامبو استفاده نمی کنم. در حالی که نصف آدرس، آدرس sh404sef هست و نصف دیگه ی اون از sef مامبو که قبلا روی سایت فعال بوده و گوگل هر از چند گاهی یه مشت از این آدرس های بی ربط رو به من میده و میگه not found!!!!!!
و باز چند روز میگذره یه مشت آدرس حذف میشن و یه مشت جدید اضافه میشن.
در مورد سایت شما هم فکر می کنم موقعی که sh404sef رو نصب کرده بودی آدرس هات روی index.php ریدایرکت می شد؟ درسته؟ (درست یادم نیست)
که فکر کنم گوگل سر همون جو گرفتتش الگی گیر میده.
[/quote]
درباره sh404sef درسته . آدرسها روي ايندكس ريدايركت ميشد . و شما زحمتش رو كشيديد .
ولي گاها از اين طرف و آن طرف گزارش ميرسد كه سايت شما بصورت كدهاي ناخوانا ديده شده . حتي صفحه اصلي !!!
براي من واقعا عجيبه . مگه ميشه گوگل الكي براي خودش لينك درست كنه ؟
من فكر كنم اشكال از مامبو است .
اساتيد مامبو كار لطفا راهنمايي بفرمايند .
از شما هم متشكرم .