پاسخ : چرا مامبوي من اين همه ارور ميدهد؟
نقل قول:
اولا من آدرس های مختلف سایت شما رو به دقت بررسی کردم، این کدی که شما اینجا قرار دادید، اون چیزی نیست که الآن داره اتفاق می افته.
شما در این کد فقط query string رو تبدیل و ریدایرکت به فرمت SEF کردید، اما در سایت Itemid در فرمت SEF حذف میشه.
ولي من فقط همين يك كد را درون index.php قرار دادم و كد ديگري قرار ندادم و فقط هم خواستم تمام آدرسهاي تكراري را به يك آدرس واحد تبديل كنم
نقل قول:
من توصیه می کنم اگر واقعا شما به فکر بازدید و رنک صفحات هستید، این قدر با این موارد بازی نکنید. تا جایی که یادمه شما خیلی تغییرات روش دادید.
الان يعني من آدرسهاي تكراري را ريدايركت كردم اشتباه است يا نه؟
نقل قول:
در خصوص نقشه سایت هم ماشاالله چند نقشه سایت دارید؟ من نتونستم حدس بزنم این warning ها مربوط به کدوم نقشه هستند!
خودتون قبلا بهم پيشنهاد داديد ، اگر يادتون باشه گفتم گوگل ميگه تو يك صفحه بيشتراز صدتا لينك قرار نديد ، شما هم پيشنهاد داديد براي هر منو يك نقشه سايت تعريف كنم كه گوگل به عنوان لينك زار سايتم رو نشناسه
نقل قول:
اما در هر حال، خود نقشه سایت هم الآن مشکلاتی داره. سورس xml رو ببینید
اين نقشه سايت را نگاه كنيد:
h t t p://www.tafrihi.org/sitemap1.xml
الان اين به نظرتون مشكلي نداره؟ خوبه؟ آدرسهاي ريدايكرت شده هم نمايش ميده
خيلي ممنون O0
نقل قول:
ولي من فقط همين يك كد را درون index.php قرار دادم و كد ديگري قرار ندادم و فقط هم خواستم تمام آدرسهاي تكراري را به يك آدرس واحد تبديل كنم
پیروز خان، شما آسمون برید زمین بیاید، این کد جز همون چیزی که گفتم کار دیگه ای انجام نمی ده!
کدی که اینجا قرار دادید، فقط آدرس هایی مثل الگوی زیر رو ریدایرکت می کنه:
/tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id= 88&Itemid=44 => tafrihi.org/content/view/88/44
و آدرس های به فرمت SEF رو اصلا ریدایرکت نمی کنه. از طرفی اون عدد آخر مثل 44 رو هم حذف نمی کنه.
این کد رو به هر کسی که سواد خوندن php داشته باشه نشون بدید، به شما همین جواب رو خواهد گفت!
چیزهای هم که خودم گفتم رو هم می دونم! منظور اینه که در مورد کدوم نقشه معرفی شده ، گوگل این warning ها رو داده .
سلام
لطفا در مورد نقشه سايت هم اظهار نظر بفرماييد
به نظرتون اين نقشه سايت سالمه و مشكلي نداره؟
ممنون
اين نقشه سايت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داراي اين ارور است:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
من این نقشه سایت sitemap1.xml رو دیدم متوجه مشکلی نشدم. فقط چیزی که هست اینه که از مطلب 1 تا 90 همه شماره ها به ترتیب کامل بود!
ضمنا شما یک جورایی انگار یا دچار اشتباه شدید، یا می خواستید ما رو دچار اشتباه کنید !
عکس هایی که گذاشتید من می بینم مربوط به پوشه /english/ هست، نقشه سایتی که دادید مربوط به بخش انگلیسی هست، اما کدی که این بالا گذاشتید مربوط به بخش فارسی!
بالاخره کدوم یکی ؟ لطفا به وقت بقیه هم احترام بگذارید.
درهر حال در مورد بخش فارسیتون هم من شکی ندارم که یک redirect rule دیگه حالا چه با کدهای php چه با htaccess ست شده که Itemid رو حذف می کنه و کار این کدی که بالا گذاشتید نیست.
اگر یاتون باشه در تاپیکی که در مورد ریدایرکت کردن و حذف Itemid باز کرده بودید، اونجا هم یادآوری کردم که حذف Itemid مشکلاتی خواهد داشت که توصیه نمی شه.
سلام
نقل قول:
فقط چیزی که هست اینه که از مطلب 1 تا 90 همه شماره ها به ترتیب کامل بود!
مشكلي داره اين گونه باشه؟
نقل قول:
عکس هایی که گذاشتید من می بینم مربوط به پوشه /english/ هست، نقشه سایتی که دادید مربوط به بخش انگلیسی هست، اما کدی که این بالا گذاشتید مربوط به بخش فارسی!
بالاخره کدوم یکی ؟ لطفا به وقت بقیه هم احترام بگذارید.
معذرت ميخوام من قصدم اتلاف وقت شما نبود فرقي نمي كرد همشون داره ارور يكسان بودند هم بخش انگليسي سايت هم فارسي
من بالاخره به حرف شما عمل كردم و لينك هاي ريدايركت شده را ساب ميت كردم درست شد و ديگر هم ارور نداد
من يك نقشه سايت دستي درست كردم و دستي هم آپديتش ميكنم چون راه حل ديگه اي پيدا نكردم
ممنون از وقتي كه در اختيارم قرار داديد
راه حل مسئله، پاک کردن صورت مسئله نیست.
دو اشکال در کار شما بود :
1- کدی که در index.php قرار دادید، باعث میشه خطای headers already sent در نقشه سایت یا ... ظاهر بشه. احتمالا با تنظیم خطایابی روی ساده از تنظیمات کلی این موضوع حل بشه.
2- کد دیگه ای در سایت شما هست که Itemid رو حذف می کنه و شما کلا انکار می کنید.
در هر صورت بسته به تمایل و وقت و حوصله شما داره که بتونید این آدرس ها رو یکی یکی در نقشه سایت دستی وارد کنید.
اما بهرحال میشه کامپوننت نقشه سایت رو هم تغییر داد تا آدرس ها رو بدون itemid تولید کنه.
نقل قول:
مشكلي داره اين گونه باشه؟
مشکل که خیر . معمولا در تعداد بالای مطالب، پیش میاد که مطلبی حذف شده باشه یا ... که در اینصورت لیست کامل و به ترتیب نیست.