با سلام خدمت دوست عزیز
اینم آموزش تغییر پرمیشن :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوست عزیز
اینم آموزش تغییر پرمیشن :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
سلام
من این آموزش را مطالعه کردم .
میشه توضیح بدید چه فرقی میکنه اگه از تو مدیریت مامبو سایت سطح دسترسی ها رو تغییر بدیم با اینکه از توی cp این کار رو بکنیم .
البته من از plesk استفاده میکنم که خیلی با این آموزش فرق داره .
فرقش تو اینه که owner فایلها و فولدرها مامبو میشن! ;)
با سلام
فرقش در اینه که از طریق کنترل پنل میتوانید پوشه مورد نظر خود رو تغییر پرمیشن بدید ولی از طریق مامبو نمیتونید.
اگه هم میخواهید ازطریق مامبو انجام بدید باید کامپوننت joomlaXplorer رو نصب کنیدودیگه نیاز نیست به کنترل پنل مراجعه کنید و از طریق این کامپوننت تغییرات خود را اعمال کنید.
این کامپوننت در دانلود مامبو لرن موجود است.
یا حق
مرسی از راهنمایی هاتون .
یه سوال برام پیش اومده ..
اگه از تو مدیریت مامبو بدون joomlaxplorer یعنی از طریق تنظیمات کلی/ سرور / سطح دسترسی به فولدر یا فایل
را تغییر بدم و تیک Apply to existing files را هم بزنم - آیا سطح دسترسی های من همون میشه که مثلا از تو cp تغییر میدم ؟
من سطح دسترسی ها را از تو مدیریت مامبو درست کردم ولی بازم مشکل حل نشد . یوزر و پسورد برای آقای فیروزمندان فرستادم ایشون از تو ftp انگار درستش کردند .
میشه توضیح بدی از تو ftp هم میشه این تغییرات رو داد
مرسی .
شما میتونید به سه طریق تغییر بدید!
1- از طریق cPanel
2- از طریق مامبو
3- از طریق ftp
هر سه تاش مثل همه اما بهترین گزینه به وسیله خود مامبو هستش