میشه سایت رو با همون دیتا بیس قبلی، بالا آورد یا باید این دیتا بیس رو پاک کرد و از اول دیتا بیس ساخت و مامبو رو نصب کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه سایت رو با همون دیتا بیس قبلی، بالا آورد یا باید این دیتا بیس رو پاک کرد و از اول دیتا بیس ساخت و مامبو رو نصب کرد؟
[quote author=سیامک link=topic=2156.msg12615#msg12615 date=1157013556]
2- سرور ديتا بيس به دليل تراكم تراكنشها از كار افتاده و بايد ريست بشه. (مشكل هاست)
[/quote]
در ضمن:
[quote author=فیروزمندان link=topic=2156.msg12604#msg12604 date=1157012783]
سلام
سایت شما بدون هیچ مشکلی باز میشه !
یا علی
[/quote]
این سوال و جواب ها این دفعه برای سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بود.[quote author=yss.ir link=topic=2156.msg20461#msg20461 date=1165190037]
[/quote]
از اونجایی که شما به قوانین احترام گذاشتی
یه تاپیک جداگانه باز کردید
قبلا هم تو انجمن جستجو کردید و بنده هم علم غیب داشتم این بود که تقصیر از بنده است شما ببخشید
اما جواب:
هیچ نیازی به خذف دیتابیس نیست!!!
هفتمین تاپیک همین بورد مهم تعریف شده یعنی تاپیک بالای تاپیک شما!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جواب شما اونجاست!!!!
سرچ کردم و این تایپیک رو پیدا کردم>همونطور که می بینین عنوانش کلی هست، گفتم من هم مشکلم رو در ادامه بپرسم.<
>نمی دونم این مشکل Down شدن فقط برای سایتهایی پیش میاد که از cms ها استفاده می کننه یا نه،<
=با این حال ممنون >نفهمیدم آخرش میشه سایت رو زنده کرد یا نه< ولی متوجه شدم که برای هرکسی که این مشکل پیش بیاد باید سرورش رو عوض کنه=
دوست من!
DOWN شدن هیچ ربطی به CMS و Content سایت و دیتابیس نداره!!!!
مشکلات اینجوری از سرورهاست!
شما یه مامبو بریز بعد دیتابیس رو پاک کن و به جاش دیتابیس خودتو بریز
در مورد تغییر سرور :
اگر میخوای این مشکل برات پیش نیاد یه سرور خوب بگیر! من هم پیشنهاد دادم! حالا تهیه یا عدمش با خودتونه!
اگر اون تاپیک رو درست میخوندی متوجه میشدی که هیچ ربطی به زنده کردن یا مرده بودن اون دیتابیس و سرور نداره و در حال حاضر مشکل از شماست!!!!
شما یوزر نیم و پسورد رو اشتباه دادید!