پاسخ : مشکل به صفحه ی اول مامبو
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20885.msg110787#msg110787 date=1248601358]
شما مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه و عمل کنید.
در صورت توان هم میتونید مامبو رو کلاً جدید نصب کنید.
همچنین حالا که از هاست رایگان استفاده میکنید یک فضای جدید دریافت کنید.
پیشنهاد میکنم از میانجیهای ایرانی تهیه کنید تا در حل مشکلات شما را کمک کنند. میانجی ایرانی همچون گیگفا و دانا گیگ از همین هاست برای شما هاست تهیه میکنند.
ضمناً استفاده از هاستهای رایگان همیشه دردسر داشته و خواهد داشت. پیشنهاد میکنم از همین ابتدا یک هاست خریداری کنید و مشکلات را رفع کنید.
یا حق
[/quote]
من از سرویس پولی "بایت هاست " استفاده میکنم. و به پشتیبانیشون گفتم که سرور ممکنه ویروسی باشه اونها گفتن که ما چک کردیم ویروسی و مالواری نیست.
فکر میکنم باید دوباره مامبو رو نصب کنم ولی یه مشکل دارم:
من یه سری تغییرات در تنظیمات ماژولها دادم ولی با تهییه بک آپ از طریق php my admin حل نمی شه راهی برای این دارید؟
با اوررایت مشکلتون حل نشد؟!
برای ماژولها هم چه تغییراتی مگه دادید؟
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20885.msg110795#msg110795 date=1248605129]
با اوررایت مشکلتون حل نشد؟!
برای ماژولها هم چه تغییراتی مگه دادید؟
یا حق
[/quote]
منظورتون از اور رایت کردن اگه اون کاریه که آقا سعید گفتن هستش ,نه من اون کدی که ایشون گفتن رو از فایل index.php حذف کردم و دوباره فایا index.php رو آپلود کردم
اگه منظورتون چیز دیگه هستش لطفا مراحلش رو توضیح بدید (آخه من مبتدی هستم :-[ )
مامبو رو آپلود کنید و در هاست اکسترکت کنید. و از اوررایت شدن فایلها بر روی فایلهای قدیمی اطمینان حاصل کنید.
یا حق
دست شما درد نکنه فقط اگه یه راهی برای استفاده از تنظیمات ماژولها ارائه کنید خوشحال میشم
باتشکر
چه تغییری در ماژولها دادید که ممکنه از بین برن؟! تغییر در سورس ماژولها اگر صورت دادید، پس از برطرف شدن مشکل فعلی سایت، دوباره اعمال کنید.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20885.msg110817#msg110817 date=1248616521]
چه تغییری در ماژولها دادید که ممکنه از بین برن؟! تغییر در سورس ماژولها اگر صورت دادید، پس از برطرف شدن مشکل فعلی سایت، دوباره اعمال کنید.
یا حق
[/quote]
یعنی راهی نیست؟
خیر چون ممکنه هنگام ویرایش سورس کدها این فایلها را آلوده کرده باشید.
در صورتی که نتوانستید مشکل ویروس رو حل کنید، شناسه و رمز عبور هاست و مامبو رو برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم.
یا حق
آقا من دومرتبه سایتم بالا نمیاد
چی کار کنم؟
شناسه ی کاربری و رمز عبور ارسال شد
دفعه پیش من مامبو رو کامل از روی سایتم پاک کردم و دوباره ریختم (حتی دیتا بیس های پی اچ پی مای ادمین)