تمام فایلها رو از هاست پاک کردم و دوباره مامبو رو در روت اکستراکت کردم , فایل configuration.php رو هم ادیت کردم ولی دوباره مامبو بالا نمیاد.
فایل index.html که یکی از دوستان در بالا گفتن هم وجود نداره.
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام فایلها رو از هاست پاک کردم و دوباره مامبو رو در روت اکستراکت کردم , فایل configuration.php رو هم ادیت کردم ولی دوباره مامبو بالا نمیاد.
فایل index.html که یکی از دوستان در بالا گفتن هم وجود نداره.
دوست عزیز، لطفاً پوشه installation رو از روی هاست پاک کنید. سایت بدون مشکل نصب شده و موردی نیست.
در پیغام دقت کنید!
For your security please completely remove the installation directory including all files and sub-folders - then refresh this page For support, the official forum can be found at: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
با تشکر , اگر اشتباه نکنم باید بعد از نصب مامبو و در پایان کار فولدر installation رو حذف کرد ولی من هنوز مامبو رو نصب نکردم و فقط فایلهاشو اکستراکت کردم و تازه میخام نصبش کنم.
مشکل اینه که اون صفحه اول نصب مامبو نمیاد.
ماشاالله!
پس اگر میخواهید مامبو رو نصب کنید! چرا configuration.php رو ایجاد کردید؟! این فایل رو حذف کنید و عملیات نصب رو انجام بدید!
یا حق
دوست عزیز مشخص هست شما دارید چکار می کنید؟نقل قول:
مامبو رو نصب نکردید ! وقتی فایل configuration.php وجود داشته باشه نصب کننده مامبو اجرا نمی شه.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20904.msg110934#msg110934 date=1248712811]
ماشاالله!
پس اگر میخواهید مامبو رو نصب کنید! چرا configuration.php رو ایجاد کردید؟! این فایل رو حذف کنید و عملیات نصب رو انجام بدید!
یا حق
[/quote]
با تشکر
کاری رو که شما گفتید دیشب انجام دادم ولی هر چقدر سعی کردم باز همون مشکل رو داشتم.
امروز صبح این مشکل حل شد و تونستم مامبو رو نصب کنم فکر کنم بعد از پاک کردن فایل configuration.php باید چند ساعتی صبر کرد.
در هر حال خیلی ممنون از راهنمائیتون.
[quote author=سعید link=topic=20904.msg110950#msg110950 date=1248757561]
دوست عزیز مشخص هست شما دارید چکار می کنید؟نقل قول:
مامبو رو نصب نکردید ! وقتی فایل configuration.php وجود داشته باشه نصب کننده مامبو اجرا نمی شه.
[/quote]
مرسی دوست عزیز ولی انگار با هم پست زدیم.با تشکر از شما.
شاید بهتر باشه قبل از هر کاری در سایت خودتون مطالب مندرج در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ویکی مامبولرن رو مطالعه نمایید.
و البته دیگر آموزشهای موجود در ویکی رو هم مطالعه فرمایید!
یا حق