پاسخ : وارد نشدن به قسمت مديريت و بخش كاربري...
برنامه EasyPhp و WampServer رو هم پاك كردم بازم نشد...
راستي من هم از برنامه EasyPhp و هم از برنامه WampServer استفاده كردم واسه جوملا و نيوك خوب جواب دادن...
تو اين 2 نرم افزار اين آدرس http:// localhost/phpmyadmin رو از برنامه ها باز ميكردم ولي اين Appserv هيچ برنامه اي نداره كه من إجرا كنم...
لطفاً بيشتر راهنمائي كنين ممنونم
ریست هم کردی؟
ضمنا هر سه این برنامه ها رو من باهاشون کار کردم از همه حرفه ای تر appserv هست و هیچ کدوم هم با مامبو مشکلی ندارن
فکر کنم شما سیستم عاملتون یه کم قاطی داره
دوست عزيز ري استارت هم كردم ولي بازم نشد كه نشد... سيستمم هم سالمه تازه ويندوز عوض كردم...
با EasyPhp و هم از برنامه WampServer به راحتي ميتونم كار كنم كه جوملا و نويك و مامبو رو ميتونم نصبشون كنم...
آقا طرز استفاده appserv رو واسه من توضيح بدين... ممنونم
اگه فروم رو بگردید میبینید که مشکل شما اولین مشکل از این نوع هست چون اگه مشکلی توی نرم افزار مربوطه بود قبلا حتما بارها گزارش میشد....بگذریم
آموزش نصب
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم ساختارش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد تنظماتش هم باید بگم که عمومی هست و با بقیه یکی هست و باید نحوه تنظمات Apache ، PHP ، MySql رو یه کمی بلد باشی زیاد سخت نیست
ممنونم دوست عزيز يعني من فقط appserv رو فقط نصبش كنم ديگه اصلاً به هيچي دست دست نزنم؟؟؟
يا يه كارائي هست كه بكنم؟؟؟
شما اگر سیستم عاملتون سالم باشه و این نرم افزار رو نصب کنید، بدون نیاز به هیچ تنظیمی میتونید ازش استفاده کنید.
سعی میکنیم آموزش نصب این نرم افزار رو در ویکی قرار بدیم! البته سر فرصت.
یا حق
به جوی localhost از loop-back استفاده کنید .
[quote author=moderator link=topic=20929.msg110947#msg110947 date=1248743161]
سلام دوستان من مامبو رو همونطوري كه آموزش داده بودين رو لوكال هاست نصبش كردم و پيغام موفقيت اومد همه چيز تكميل...
حالا نميتونم وارد قسمت مديريت و بخش كاربري بشم لطفاً راهنمائي كنين ممنونم ازتون...
اين پيغام رو ميده وقتي ميخوام وارد شدم اين صفحه باز ميشه... با اين آدرس http:// localhost/mambo_465_farsi/
اينم پيغام هااا...
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 177
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 290
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 347
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\index.php on line 352
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 406
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 417
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 532
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 1150
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 1733
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2745
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2751
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2757
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2763
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2769
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 2826
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 3136
Fatal error: Call to undefined method mosMenu::mosDBTable() in C:\wamp\www\mambo_465_farsi\includes\core.classes. php on line 899
ممنونم ميشم راهنمائيم كنين
[/quote]
سلام
این ایراد از php5.3 ناشی میشه که ظاهرا لوکال هاست اولیه شما php 5.3 داره برای حل این مشکل کافیه مراحل زیر رو طی کنید
فایل includes/database.php رو باز کنید
لاین 785 رو که نوشته شده var $_db = null; پیدا کنید و بعد از آن این خط رو اضافه کنید
کد:
function mosDBTable ($table='', $keyname='id', $db='') {
if ($table) $this->_tbl = $table;
else $this->_tbl = $this->tableName();
$this->_tbl_key = $keyname;
if (is_object($db)) $this->_db = $db;
}
بعد از تغییرات باید به شکل زیر در آید
کد:
/** @var mosDatabase Database connector */
var $_db = null;
function mosDBTable ($table='', $keyname='id', $db='') {
if ($table) $this->_tbl = $table;
else $this->_tbl = $this->tableName();
$this->_tbl_key = $keyname;
if (is_object($db)) $this->_db = $db;
}
/**
* @return bool True if DB query failed. Sets the error message
*/
همچنین اکر در لوکال هاست هستید و دسترسی به فایل php.ini دارید آنرا باز کنید و سپس این مورد را جستجو کنید error_reporting
و هر چی در جلوی آن هست لطفا به خط زیر تغییر بدید
کد:
error_reporting = E_ALL | ~E_STRICT
در صورتی که دسترسی هم به php.ini ندارید display_errors را از فایل htaccess خاموش کنید تا warning ها ظاهر نشوند
ويندوز هم عوض كردم باز نشد صفحه باز نيمشه لطفا ً يكي راهنمائي كنه كه واقعاً ميدونه...