پاسخ : هاست امن ، سريع ، ارزان چي خوبه ؟
سلام
نقل قول:
چرا شما از چندين هاست استفاده نميكنيد و امكانات آنها و علي الخصوص قيمتهاي آنها را متغير قرار نميدهيد ؟
مثلا هاستي با سرعت بالا امنيت بالا و هزينه طبعا بالا و هاست ديگر با سرعت كمتر ( تعداد سايتها در هاست بيشتر باشد ) ولي همان امنيت و بالتبع قيمت مناسب تر ؟
نظرتون چيه ؟ شايد يك كم دردسر داشته باشه ولي چون امنيتش تامينه مطمئنا مشتري بيشتري خواهد داشت .
هر شرکت - سازمان - گروه یا تیم برای خودش سیاست های کاری خاصی داره . متاسفانه موردی که شما پیشنهاد دادید در سیاست های ما نمیگنجه
یا علی
من به شخصه از چندین شرکت هاست دارم که یکیش مامبوسروره
سایت های کیفیت و امنیت براشون مهمه میزارم روی مامبوسرورن
سایت هایی که امنیت زیاد مهم نیست و پول نمیدن یک هاست دیگه
و هاست فوق العاده ارزون روی هاستی که خیلی ارزونه(تازه گفته اگر 2 سال تمدید کنم یک جمیله هم روی هر هاست میده)
این سیاست گذاری شماست
هر چی پول بدی آش میخوری
سلام دوستان
ما هم بايد بياييم تو بحث.
اول يه سوال :
يه سرور چقدر در ايندكس شدن مطالب در موتورها موثره ؟(به جز اون معرفي به موتور ها و شعار تبليغات فروش )
دوم:
*- مثلا خود من دنبال يه هاست ايستاي خوبم. فقط به يك دليل!
*- سروري كه ازش خدمات ميگيرم هم تعداد سايتهاي روي سرورش كمه !
*- قيمت خيلي خوب و مناسب ( نه ارزان)
*- هم از لحاظ فني پشتيباني فوق العاده اي دارند! ( تا اونجا كه پيگيري هايي انجام ميده كه فكر كنمكمتر دوستي حتي حاضر به انجامش بوده )
*- از لحاظ امنيت كه بي نظيره ( فايروال سخت افزاري ونرم افزاري و.... هر چيز امنيتي ديگه ) !
*- Safe mode (ابدا ) !
*- استيبل بودن فوق العاده و ...
*- ....
ولي دليل جابجايي هاست من :
به گفته اين مدير سرور مخابرات شهرمون مشكل داره به طوري كه بعضي از مواقع سايت در بعضي جاها لود نميشه.
و اين يه خورده برام دردسر شده تا جايي كه از خارج از كشور هم پيام دادن كه بعضي مواقع سايت باز نميشه و مجبور ميشن dns ست كنن
نميدونم ...
قطعاً ما خيلي از چيزهاي يه سرور و مديريت اونو نميدونيم پس دوستان اگه يه مقدار بيشتر شفاف سازي كنند ممنون ميشم.
اين كه بعضي جاها مشكل دارند و سايت را نشون نميدند هم يك بحث است . مثلا در يك شهر گاها ADSL سايت رو نشون نميده ولي Dialup سايت رو بالا مياره !!!
نميدونم به هاست ربطي داره يا نه ؟
در مورد هاست و ايندكس شدن اگر دوستان مطلبي دارند ميتوانند در اين تاپيك بنويسند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
عواملی که برخی سایت ها در برخی شهرها دیده نمی شود عبارت است از:
- تداخل در شبکه و روت نشدن درست سایت ها
- بلوک شدن برخی IP های اون شهر یا شرکت توسط هاست
[quote author=mk2 link=topic=21435.msg114140#msg114140 date=1252680295]
اول يه سوال :
يه سرور چقدر در ايندكس شدن مطالب در موتورها موثره ؟(به جز اون معرفي به موتور ها و شعار تبليغات فروش )
[/quote]
؟؟؟
[quote author=mk2 link=topic=21435.msg114469#msg114469 date=1253210309]
[quote author=mk2 link=topic=21435.msg114140#msg114140 date=1252680295]
اول يه سوال :
[/quote]
؟؟؟
[/quote]
خیلی زیاد
علتش هم اینه که اگر سرویس دهی خوب نباشه کراول موتورهای جستجو موقع اومدن به سایت شما سرعت خیلی زیادی دارن و اگر سروریس دهی خوب نباشه کلا شما میرید برای نوبت بعد و دیگه تا اخرشو بخونید
موفق باشید
با تشكر .
خوب اين سروري كه من ازش خدمات گرفته ام يه روز سر زده پيش اين دوستمون رفتم داشت و از قضيه dns ها شكايت كردم يه چيزي جالبي گفت و ابتدا وارد محيط مديريت و مانيتورينگ سرور شد جالب بود سه هفته اين سرور ريست نداشته بود. آيا اين زمان براي يه سرور مناسبه يا نه ؟
مگه قراره سرور ریست بشه
الان من یک سرور در ایران دارم به عنوان هاستینگ از وقتی راه افتاده ریست نشده!
قرار نیست این سرورها ریست بشن
پس اين قضيه استيبل بودن چيه ؟
اين ايكني كه توي تمام سايتهاي isp ها هست و ميزنه 99% يا كمتر وبيشتر چيه؟
؟؟يه توضيح بديد منمنون ميشم؟