پاسخ : مشکل با ترتیب منوها در ماژول منوی کرکره ای (JSCook)
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=21731.msg114696#msg114696 date=1253611570]
من با فایرفاکس سایت شما رو بررسی کردم!!! (اینترنت اکسپلورر مدتهاست من کار نمیکنم!)
در مورد ماژول هم نمیدونم مشکل از کجا میتونه باشه! تا حالا همچنین رخدادی ندیده بودم!
ببینید با قالبهای دیگه هم اینچنین میشه و نظر سنجی نمایش داده نمیشه ؟!
یا حق
[/quote]
بله متاسفانه با قالبهای دیگه هم ماژول نظرسنجی مشکل دارد.
در ضمن در فایرفاکس من همچنان منوها مشکل دارند و همان ارور را می دهند: "چيزی برای نمايش وجود ندارد"
فکر کنم از ماژول( JSCook) باشه. تو قسمت دانلود مامبولرن گشتم اصلا این ماژول رو پیدا نکردم تو فروم هم تعداد زیادی هست، لینک ماژول ادیت شده اش را دارید (نسخه نهایی)؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من قبلاً از این نسخه استفاده کردم و مشکلی نداشته.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=21731.msg114706#msg114706 date=1253619265]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من قبلاً از این نسخه استفاده کردم و مشکلی نداشته.
یا حق
[/quote]
من هم دقیقا از همین لینک دانلود کردم و نصب کردم که مشکل اول که در خصوص ترتیب لیست منوها بود برطرف شد و دو مشکل بعدی یعنی نمایش ارور "چيزی برای نمايش وجود ندارد" هنگام کلیک کردن روی منوها و عدم نمایش متن ماژول نظرسنجی بوجود آمد.
لطفا هلپ
لطفاً مامبوی خودتون رو به 465 ارتقا بدید.
(اگر هنوز سایت رو آغاز نکردید و ابتدای کار هست مامبوی جدید و نسخه 465 رو نصب کنید و ابتدا ماژولها را ست کنید و سپس قالب را نصب کنید.)
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=21731.msg114709#msg114709 date=1253620709]
لطفاً مامبوی خودتون رو به 465 ارتقا بدید.
(اگر هنوز سایت رو آغاز نکردید و ابتدای کار هست مامبوی جدید و نسخه 465 رو نصب کنید و ابتدا ماژولها را ست کنید و سپس قالب را نصب کنید.)
یا حق
[/quote]
تو لوکال ارتقا دادم ولی مشکلات همچنان پابرجاست و ماژول جی اس کوک مشکل داره و مطالب وسط چین نیست و مشکل ماژول نظرسنجی هم پابرجاست
والا من همه این موارد رو در مامبوی 465 چک کردم مشکلی نداره! نمیدونم چرا سایت شما مشکل داره!
هم وسط چین (که تصویرش رو گذاشتم!)
هم ماژول JSCOOK که لینکهاش مشکلی نداشت!
هم نظرسنجی در کنار ماژول مشکلی نداشت!
در هر صورت چیزی به ذهنم نمیرسه که کمکتون کنم. امیدوارم دوستان دیگر بتونن کمک کنن.
یا حق