فکر می کنم درسته
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر می کنم درسته
بهترین ، ساده ترین و ارزون ترین راه رو پیشنهاد میکنم :
به بانک سامان یا پارسیان یا اقتصاد نوین مراجعه کنید
فرم مربوطه رو پر کنید
بانک برای شما اسکریپت نمونه ای میفرسته به همراه API و Document های مربوطه ...
این اسکریپت نمونه دقیقا همین موردی هست که شما میخوایید .
اگر آشنایی کافی با PHP دارید که میتونید به ماژول تبدیلش کنید
اگر ندارید هم باز نگران نباشید میتونید از این اسکریپت مستقیما در قالب سایتتون استفاده کنید .
با این کار شما نیاز به صرف هزینه خاصی ندارید و ...
;)
یا علی
سلام .
در راستای تکمیل صحبت های آقا محسن/
من چند تا نکته میگم بررسی کنی برا روشن شدن بهتر قضیه بهتره /
نکته اول ============================================
با استفاده از اسکریپت پرداخت آنلاین بانک های سامان و پارسیان میتوانید برای سایت خود سیستم پرداخت آنلاین ایجاد کنید.این اسکریپتها به صورت کامل می باشد.برای استفاده از این اسکریپت ها باید کد فعال سازی را از بانک های مورد نظر دریافت نمائید و در فایل تنظیم وارد نمائید.
نحوه نصب اسکریپت:
بانک سامان:
پس از آپلود کردن سیستم در هاست ابتدا فایل config.php را ویرایشگر مناسب باز کرده و مشخصات دیتابیس را در مکان های خود وارد کنید .
Edit Config.php
$GLOBALS['sqlhost'] = ‘localhost’;
$GLOBALS['sqluser'] = ‘db.user’; / Database User
$GLOBALS['sqlpass'] = ‘db.pass’; / Database Password
$GLOBALS['dtbname'] = ‘db.name ‘; / Database Name
و چند خط پایین تر باید مشخصات کد فعال سازی بانک و آدرس سایت خود را وارد نمائید
Edit Config.php
$GLOBALS['MID']=”۰۰۲۴۰۲۱۳-xxxxx”; / Pin Code Bank
$GLOBALS['RedirectURL']=”[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] / Adress Your site
$GLOBALS['LogoURL']=”[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] / Adress Your Logo
پس از انجام این کار ها فایل install.php را اجرا کرده تا جدول ها در دیتابیس ایمپورت شود
بانک پارسیان:
برای نصب اسکریپت بانک پارسیان باید همین مسیر ها را بروید فقط ایمپورت کردن جداول به صورت دستی می باشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امیدوارم بدرد بخوره
عماد جان و آقای فیروزمندان ازتون ممنون
ولی عماد جان بعد از اپلود و کانفیگ این اسکریپت ها چه طوری انهار با مامبو مرتبط کنم ؟
نقل قول:
اگر آشنایی کافی با PHP دارید که میتونید به ماژول تبدیلش کنید
اگر ندارید هم باز نگران نباشید میتونید از این اسکریپت مستقیما در قالب سایتتون استفاده کنید .
فیروزمندان عزیز میشه بزرگواری کنید و به من کمی راهنمای کنید كه چطوری میشه تو قالب استفاده کرد؟
سلام
میتونید از iframe در قالب استقاده کنید. یا اینکه از لینک آور موجود در منو سازی مامبو یا اینکه اصلاً در قالب include کنید و یا ... .
یا حق
عماد جان ، لینک دانلود خرابه .... O0
لینک دانلود شماره 1 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود شماره 2 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود شماره 3 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود شماره 4 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دیگه فکر کنم مشکلی نداشته باشه /
دوستان :
توی فایل کانفیگ جای اینها :
Edit Config.php
$GLOBALS['sqlhost'] = ‘localhost’;
$GLOBALS['sqluser'] = ‘db.user’; / Database User
$GLOBALS['sqlpass'] = ‘db.pass’; / Database Password
$GLOBALS['dtbname'] = ‘db.name ‘; / Database Nam
باید اطلاعات مربوط به دیتا بیس مامبو رو بدم ؟ یا یه db جدید بسازم ؟