پاسخ : یک انتقاد کوچولو نسبت به قالب
بله من قبلا این چیز ها رو گفته بودم و منظورم از مشکلات قبلی همین ها بود ...
چرا نباید امکان دسترسی و ویرایش رو داشته باشیم ؟ چون سوء استفاده می شه ؟ این که دلیل قانع کننده ای نیست ...
من الان یه جا اشتباه بنویسم یا عنوان پستم رو اشتباه بنویسم هیچ راهی ندارم.
هی باید پست اضافی بزنیم و حجم سایت از مطالب می ره بالا.
در مورد دکمه ها هم قبلا در بالای صفحه دکمه های صفحه اصلی وجود داشت و همچنین دسترسی ها که الان به فرم بالای صفحه تغییر کرده ...
در ضمن اون مثبت و منفی مربوط به خود شخص در یک پست می باشهو د کل محاسبه نمی شه ...
همه این چیز ها در خیلی از فروم ها هست و مشکلی هم ایجاد نمی شه ...
کاربرای ما که نمیان هی با پست ها ور برن که می خوان به نتیجه برسن و کارشون راه بیوفته..
به نظرم یه تجدید نظری بکنید ...
الان یه نوار بالای پست ها افتاده که خیلی از قبل بهتر شده ...
در ضمن اگه بشه دکمه ها هم فارسی کنید بدک نیست ..حالا که همه چیز تغییر کرده ..
اگرم نخواستید انجام ندید ..در حد نظر بودش ....
با حق
راستی یه مورد دوباره یادم رفت ...
در مورد لوگوی جدید ... :o
فکر کنم لوگوی برنامه : Trilian
بوده باشه ...
یه نگاه به لوگوش بندازید بد نیست ...
یا حق
سلام
[quote author=jbasoft link=topic=22104.msg116480#msg116480 date=1257284525]
فکر کنم لوگوی برنامه : Trilian بوده باشه ...
یه نگاه به لوگوش بندازید بد نیست ...
[/quote]
جواد جان به نظرت این لوگو با لوگوی مامبولرن یکی هست ؟! یه نمونه از لوگویی که گفتی رو میزارم بقیه هم ببینن! البته جورای دیگش هم توی گوگل بگردید هست!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمناً شما نظراتتون رو بگید، پس از بحث در اینجا ما در کنفرانسهای خودمون مطرح میکنیم و تصمیم نهایی رو میگیریم. البته نظر کاربران شرط اصلی هست. اما خوب یکسری سیاست هست که اجازه بدید در رابطه با نظرات شما صحبت کنیم و در صورت توافق در تیم و رای گیری، تغییر را اعمال خواهیم کرد (در صورت توافق اعضای تیم). من خودم همیشه از معترضین بودم و کلی سر آقا محسن فیروزمندن رو درد آووردم و اینو خیلیا میدونن0خودت هم میدونی من چقدر اعصاب خورد کنم!). با موضوع ویرایش کمی موافقم، اما خوب باید راهکاری ارائه بشه که کاربرها نتونن بعد از زمان خاصی ویرایش کنند. دکمه تشکر هم به نظر من زائد هست. شاید اگر دکمه تشکر بود من الان 4 تا مدال داشتم اما خوب خودم دارم میگم کلاً دکمه بیخودی هست به نظرم. کاربری که علاقه داشته باشه همکاری کنه خودش رو شایسته تشکر نمیدونه. همین که ببینه از کارش راضی هستند باید خوشحال بشه. (شما فکر کن 1000 تا تشکر الکی مثل خیلی از سایتها از یه نفر بشه! فایده ای داره ؟! مثلاً بعضی از این سایتها رو برو ببین. طرف میگه بله! 10 نفر ازش تشکر میکنن!!!! چرا؟! چون مدیر هست!!!! به نظرت این مورد جالبه که اینجا هم پیش بیاد؟!)
پاییزتان پر مهر
برای قسمت وسط که مطالب توش ارسال میشه ، برای تیتر ها و نوشته ها از رنگ تیره استفاده کنید
انصافا دستتون درد نکنه و خسته نباشید
من از انتقادات بالا این 3مورد رو خیلی باهاش درگیر بودم:
1-خط مشخص متمایز کننده بین پست ها که بتزتیب تو مانستور سی آر تی خوبه ولی تو ال سی دی کمزنگ و توی ال ای دی که تقریبا محو هست
2-عدم امکان ویرایش، شده تا 2دقیقه اولم باشه لازم هست و راه سواستفاده هم بسته میشه
3-با توجه به اینکه کلا کارهای تیم و این سایت بعنوان الگو برای ما هست ایمکه دگمه ها فارسی سازسی بشن اهمیت داره
از وقت گذاریتون سپاس گذاریم O0
مهدی جان درست می گی ..با حرف های این دوست بالایی هم هم عقیده هستم.
اما ببین پسر مهربون ???
اگه تشکر نزاریم ..بعد یه کاربر میاد یه پست میزنه که : آقا ممنون .- آقا دستتون درد نکنه - آقا عجب چیزی بود و و و .....
خوب اینها دلیل خوبیه ...
خوب آره قبول دارم که تو سایت های دیگه زیاد اتفاق میوفته اما اینجا فرق داره ...کار ما پشتیبانی هستش .
اگه شما به فرض مثال یه پست بزاری که قفلشم بکنی ... بعد کاربرا بیان بخونن و بخوان نظرشونرو بدن ... آیا با تشکر کردن نمی شه یکم اون رو سنجید ؟
من فکر کنم قبلا توی اینجا تشکر بود ؟ نمی دونم شایدم نبود...
اما تشکر و ویرایش+ دکمه های پست + دکمه های ویرایشگر مطلب باید عوض بشه و یک فکری براش بکنیم.
من که به شخصه هنوز با تغییر ظاهری بازم فکر می کنم تو همون فروم دارم کار می کنم.
ببا من اصلا فکر کن سواد ندارم ... می خوام جواب بفرستم ...آیکون ها که شبیه به همه ...متنش هم که انگلیسی هستش ...
قبلا بچه ها می گفتن که ما همین طوری دوست داریم و بهش عادت کردیم ...
اما الان که تغییرات کلی هستش بهتره که این موارد هم در نظر گرفته بشه ...
اقلا یه سری تغییرات بدی که کلی قالب سایت عوض شده باشه ..نه فقط پوسته و بعضی قسمت ها...
در ضمن من یه خط آبی رنگ وقتی می خوام پست ارسال کنم می بینم ... اما وقتی متن ها رو می خونم این خط نیست ...
بازم ممنونم از صبر و تحملتون ....
موفق باشید ...
یا حق
سلام وخسته نباشید.
جدا قشنگ وزیبا شده البته اولش که به پرتال وارد شدم جا خوردم وگفتم اشتباهی اومدم چون نمیدونستم قرار تغییراتی رو انجمن بدید میخواستم بگم یک مقدار رنگ بندی نوشته ها برای کار کردن زیاد باعث خستگی چشم میشه . حالا با اینکه کنتراست رو هم کم میکنم بازم رنگ فسفری نوشته ها یه کم تو ذوق میزنه که بد نیست یه تجدید نظر روش بشه.
به نظر من هم این تغییرات انجام بشه خوبه :
نوشته های فارسی راستچین نیست
عکس به قسمت بالامنتقل بشه ، زیر نیک نیم . البته باز اگه کسی عکس نداشته باشه ، این وجه تمایز از بین میره
تمایز رنگ بین پست ها یکم محسوس تر باشه
شاید بشه یه فکر برای امضاها کرد که اونها هم تمایز پیدا بکنن
.
به طور کلی بیشترین مشکل کسانی که اینجا میان ، پیگیری سریع پاسخ ها هست ، پس بهتره بیشتر رو این قضیه کار بشه . در آخر با تشکر از شما و اینکه به نظرات کاربران احترام میزارین . من از سیستم مدیریت اینجا برا یک سری کارهام الگو گرفتم
سلام
مشکل رنگ لینک ها حل شد
مشکل ادیتور حل شد
تغییراتی در انجمن دادیم که سرعت لود دو چندان شود
مواردی که باقی مونده :
- تفکیک پست ها
- انتقال آواتار زیر نام شخص
لطفا بررسی کنید و اگر مورد و یا مشکلی دیدید بیان کنید
یا علی