پاسخ : نحوه استفاده از جوملا در هاست
با تشکر از راهنمایی که نوشتید.
2 مورد در این راهنما هست:
1- اینکه در هنگام ساخت دیتا بیس ننوشته اید که کدام دیتا بیس را بایستی انتخاب کنیم؟ microssoft را یا mysql را ؟
2- در هنگام نصب اشاره کرده بودید که در قسمت نوع پایگاه داده mysqli را انتخاب نمایید. اما با این انتخاب به خطا برخوردیم و اجبارا mysql را انتخاب کردیم.
3-در پایان پس از نصب موفقیت آمیز پوشه installation را پاک کردم اما پس از زدن آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که گفته بودید، با پیغام زیر مواجه شدم:
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
در نهایت خواهشمندم کمک نمایید.
[quote author=maxim link=topic=22420.msg118067#msg118067 date=1259072464]
آدرس سایت:
mytahlilgaran.com
[/quote]
شما اصلاً هنوز جوملا نصب نکردید ! صفحه اصلی نمایش کاربری جوملا رو لینک کنید لطفاً! (پوشه ای که در آن جوملا رو ریختید و نصب کردید!)
[quote author=HAMIDNOURI link=topic=22420.msg118069#msg118069 date=1259073731]
3-در پایان پس از نصب موفقیت آمیز پوشه installation را پاک کردم اما پس از زدن آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که گفته بودید، با پیغام زیر مواجه شدم:
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
در نهایت خواهشمندم کمک نمایید.
[/quote]
شما هم نمیبینم جوملا نصب کرده باشید!
لطفاً آدرسی که بخش کاربری جوملا رو میتونید مشاهده کنید را ارسال کنید (پوشه ای که در آن جوملا رو ریختید و نصب کردید!)
پاییزتان پر مهر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=maxim link=topic=22420.msg118136#msg118136 date=1259160081]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
اگر دقت کنید در آدرس mytahlilgaran.com/joomla نوشته شده : No configuration file found and no installation code available. Exiting...
که معناش اینه که شما مراحل نصب رو صحیح انجام ندادید و فایل configuration که قلب جوملا هست ایجاد نشده است.
مراحل نصب را دقیقاً همچون آموزش ارائه شده انجام دهید.
پاییزتان پر مهر
سلام.
با انتخاب mysqli خطای زیر نشون داده میشه:
Unable to connect to the database:The MySQL adapter "mysqli" is not available.
1. مشکل از کجاست؟
2. منظور از نام هاست چیه؟ چی باید نوشت؟
مرسی
من دوباره نصب کردم ولی....
با این خطا مواجه شدم :
Not Found
The requested document was not found on this server.
لطفا کمکم کنید...
[quote author=maxim link=topic=22420.msg118195#msg118195 date=1259230200]
سلام.
با انتخاب mysqli خطای زیر نشون داده میشه:
Unable to connect to the database:The MySQL adapter "mysqli" is not available.
1. مشکل از کجاست؟
2. منظور از نام هاست چیه؟ چی باید نوشت؟
مرسی
[/quote]
این یعنی mysqli روی سرور نصب نیست بنابراین لطفا از mysql استفاده کنید
من دوباره نصب کردم ولی....
با این خطا مواجه شدم :
Not Found
The requested document was not found on this server.
لطفا کمکم کنید...
در ضمن نام هاستو چی باید بنویسم؟
این خطا معمولا زمانی میاد که شما در فولدری که باید جوملا و یا کلا سایتتون رو قرار بدید قرار نداده و به همین دلیل اطلاعات پیدا نمیشه اونجا !
مطمئن هستید که مسیر درسته
من جوملا رو تو این آدرس قرار دادم: