سلام
ماشالله هم به قدرت تیم برنامه نویسان مامبولرن و هم خلاقیت و زحمات جناب زبیحی
بهمنی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ماشالله هم به قدرت تیم برنامه نویسان مامبولرن و هم خلاقیت و زحمات جناب زبیحی
بهمنی
[quote author=فیروزمندان link=topic=2383.msg14411#msg14411 date=1159331331]
رضا جان تبریک میگم . بالاخره افتتاح شد .
خدمت همه عزیزان باید عرض کنم این کامپوننت زبان اشاره ای توسط تیم برنامه نویسی مامبولرن بر پایه تکنولوژی آژاکس نوشته شده .
یا علی
[/quote]
قيمتش رو بزنيد شايد كسي به دردش خورد خواست بخره
ممنون از زحمات تيم مامبو لرن
این کامپوننت برای این سایت نوشته شده و لایسنس اون برای این سایت هست . اگر کامپوننت مشابهی بخوایید باید مشخصات درخواستی رو کاملا ذکر کنید تا ما بعد از بررسی و براورد هزینه خدمت شما عرض کنیم .
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=2383.msg14411#msg14411 date=1159331331]
رضا جان تبریک میگم . بالاخره افتتاح شد .
خدمت همه عزیزان باید عرض کنم این کامپوننت زبان اشاره ای توسط تیم برنامه نویسی مامبولرن بر پایه تکنولوژی آژاکس نوشته شده .
یا علی
[/quote]
[size=10pt]
جناب آقای فیروزمندان
از تبریک شما بسیار ممنونم
تهیه کامیونت زبان اشاره فارسی توسط شخص خود شما یک خدمت بسیار ارزنده و خداپسندانه برای جامعه ناشنوایان بوده است. نهایت تشکر را دارم.
یا علی[/size]
حرف نداشت
امیدوارم روز به روز پر بار تر بشه و مرجع بزرگی برای همه
بسیار خوشحال هستم از اینکه دوستان با پشتکاری مثل شما در مجموعه مامبولرن هستند و کارهایی به این زیبایی و کاربردی ارایه میدن.
فکر میکنم پورتال شما یکی از بهترین نمونه ها از پرتالهای کاربردی و سودمند فارسی زبان باشه.
امیدوارم روز به روز کاملتر بشه و به همه معرفی بشه.
من میتونم در این زمینه به شما کمک کنم و یک گزارش خبری از سایت شما تهیه بشه برای شبکه خبر و یا اخبار سراسری. اگر تمایل داشتید میتونید با من تماس بگیرید.
ارادتمند
[quote author=سیامک link=topic=2383.msg14519#msg14519 date=1159422836]
بسیار خوشحال هستم از اینکه دوستان با پشتکاری مثل شما در مجموعه مامبولرن هستند و کارهایی به این زیبایی و کاربردی ارایه میدن.
فکر میکنم پورتال شما یکی از بهترین نمونه ها از پرتالهای کاربردی و سودمند فارسی زبان باشه.
امیدوارم روز به روز کاملتر بشه و به همه معرفی بشه.
من میتونم در این زمینه به شما کمک کنم و یک گزارش خبری از سایت شما تهیه بشه برای شبکه خبر و یا اخبار سراسری. اگر تمایل داشتید میتونید با من تماس بگیرید.
ارادتمند
[/quote]
سیامک جان
از حمایت بیدریغ شما بسیار ممنونم این افتخار بزرگی برای جامعه ناشنوایان است.
با پیشنهاد شما در مورد تهیه گزارش خبری و اخبار سراسری موافقم و علاقمندم به هر روش که پیشنهاد دارید با شما همکاری کنم این گزارش باعث خوشحالی جامعه ناشنوایان خواهد شد. حتما در تماس باشیم.
آدرس پست الکترونیک: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله حتما من پیگیر میشم و با دوستانم صحبت میکنم.
سیامک جان
از لطف و محبت شما ممنونم
یا علی