کسی این مشکل رو نداشته؟کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟
ممنون میشم یکی جواب بده
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی این مشکل رو نداشته؟کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟
ممنون میشم یکی جواب بده
بیبین من همین الان دارم از همین نسخه روی سرور استفاده میکنیم و اصلا مشکلی ندارم ! پس طبیعتا فکر نمیکنم از کامپوننت و مامبو مشکل باشه !
از مدیر سرور هم کمک خواستید آیا لوگ های روی سرور رو هم بررسی کردید ؟
بله گفت مشکلی نیست و سایت های دیگه مامبو دارند کار می کنند...
تنهای پیشنهادی که دارم براتون این هست
اما داتسو نسخه های جدید تری داده و تقریبا ترجمه آن ها هم زیاد تغییر نکرده پیشنها د میکنم از سایت داتسو نسخه آخر برای مامبو رو دریافت کنید و دوباره تست کنید شاید این ورژن دچار مشکل باشه البته با پنل شما
لطفا این مورد رو هم بررسی کنید و خبر تست آنرا به ما بدهید
این error میده :
Fatal error: Maximum execution time of 100 seconds exceeded in /home/................................../administrator/components/com_datsogallery/admin.datsogallery.php on line 1521
سلام
لطفا نسخه گالری داتسو رو بفرمایید یا خط 1521 فایل موردنظر بهم همراه چند خط بالاتر و پایین تر رو اینجا بصورت کد قرار بدید.
[quote author=سعید link=topic=22889.msg119867#msg119867 date=1260728660]
سلام
لطفا نسخه گالری داتسو رو بفرمایید یا خط 1521 فایل موردنظر بهم همراه چند خط بالاتر و پایین تر رو اینجا بصورت کد قرار بدید.
[/quote]
نسخه 1.3.8
$row = &$rows[0];
$parent = $row->parent;
$name = $row->name;
if (empty($path)) {
$path = $name;
} else {
$path = $name . ' » ' . $path;
}
$cat = $parent;
}
return $path . " ";
}
که خط 1521 اینه : $path = $name . ' » ' . $path;
دوست عزیز. اما شما فتید از آخرین نسخه استفاده می کنید. آخرین نسخه داتسو که برای مامبو ارائه شده، 1.6.2 هست.
این نسخه رو هم تست کردید؟
من همون نسخه ای رو که در مامبو منشتر شده رو قرار دادم آخرین نسخه حتی نسخه های قبلی رو هم چک کردم.
مشکلی داشت اونام
خطای Maximum execution time of 100 seconds exceeded موقعی رخ میده که اجرای اسکریپت شما در زمان مجاز نتونه به اتمام برسه.
آیا همیشه ارور رو در همین خط 1521 اعلام می کنه؟
آخرین نسخه ای که در مامبولرن منتشر شده این هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این رو هم تست کردید ؟